Setari Cookie-uri

Fuste in clos pentru tinutele de iarna

Fusta clos are croiala in forma literei A, talia inalta si este, in cele mai multe cazuri, realizata din materiale grele, care ii pun in valoare pliurile.

A inceput sa imi placa sa port fuste de cand le-am descoperit pe cele midi. Stiu ca erau dintotdeauna, insa, fiind fana inraita a blugilor, am ales intotdeauna sa nu dau atentie altor articole vestimentare.

Tu sa nu faci ca mine! Fii indrazneata si profita de faptul ca esti femeie!

Fuste in clos

Fusta roz: 119,90 lei, Fusta mahon: 379,90 lei, Fusta din piele: 84,90 lei

Pantalonii skinny au si ei farmecul lor, insa o fusta, ca si in cazul rochiei, este de o eleganta si o seductie pe care nu o vei gasi in alta parte.

Sunt sigura ca in urma unui sondaj ar iesi ca barbatii prefera o femeie care poarta fusta, indiferent de lungimea ei si de modul in care a asortat-o.

Fuste in clos

Fusta roz: 169 lei, Fusta cu buline: 159 lei, Fusta nude: 209 lei

Astazi iti prezint cateva modele de fuste clos, acele fuste care reusesc sa faca orice reprezentata a sexului frumos sa se simta bine in pielea ei.

Citește și:

Nu este o piesa care se muleaza pe forme, ceea ce o face sa fie potrivita oricarui tip de silueta. Pentru fetele cu forme generoase, pentru cele inalte sau minione.

Fuste in clos

Fusta tricotata: 279,90 lei, Fusta gri: 129,90 lei, Fusta midi: 269,55 lei

O fusta clos se potriveste de minune in combinatie cu bluza cu umerii goi si pantofi casual, cu talpa joasa.

La fel de frumos se vede si daca o asortezi cu o camasa si pantofi stiletto. Pentru sezonul rece, alege sa o porti cu pulover gros si pufos si ghetute.

Fuste in clos

Fusta maro: 139,90 lei, Fusta cu model: 174,99 lei, Fusta cu flori: 319,99 lei

Daca te numeri printre femeile care nici la -5 grade nu ar renunta sa poarte fusta, modelul in clos este ideal pentru tine!

Materialul ceva mai greu din care este confectionata pastreaza temperatura corpului, iar daca pe dedesubt mai pui si o pereche de ciorapi grosi, poti iesi din casa fara grija.

Citește și:

Fuste in clos

Fusta neagra: 142 lei, Fusta gri: 175 lei, Fusta maro: 86 lei

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.