Setari Cookie-uri

Cum porti printul in carouri in iarna aceasta

Modele de haine in carouri in stil office, casual si elegant la pret mic

Let’s tweed again! Cam asa ar suna refrenul acestui sezon daca ar fi sa ne referim la textura cea mai folosita de marii designeri: stofa din lana. Si ce-ar fi stofa din lana fara de carouri? Fara de ecosezul scotian, fara de tartan britanic, fara de materialele cadrilate ce amintesc de Wild Wild West? Ei bine, carourile acestei ierni sunt preponderent europene. Sunt din Marea Britanie, amintesc de Sherlock Holmes si de tinutele purtate la vanatoare de catre Regalitate.

Cum adica? Pai hai sa te lamurim, vizual, cu cateva exemple de texturi cadrilate in tendintele iernii 2017:

1. Pantaloni la dunga

Pantalonii “la dunga” din stofa subtire, cu carouri fine purtati cu un pulover sau o camasa basic, cu ceva botine cu toc sunt must-have.

Pantaloni - 169,90 lei

2. Fusta

Fusta ce aminteste de ecosez, cu lungime midi, sau pana la genunchi iti confera un look chic, elegant si este portivita si la birou, dar si casual.

Citește și:

Fusta - 145 lei

3. Sacou

Exista ceva mai British decat un sacou cadrilat in tonuri pamantii? Da, poate daca-l porti cu jeans, camasa cu mansetele suflecate peste mansetele sacoului si o helanca pe gat pe dedesubt. Adauga pantofii Oxford si esti de-acolo!

Sacou - 309 lei fashion days

4. Blazer

Carourile grafice sunt de purtat! Si daca ti se par ceva mai departe de clasic, adauga-le o camasa, o fusta-midi si alege stilul preppy.

Blazer - 122,99 lei

5. Rochie

Exista varianta sa fii fan al ecosezului? Atunci acest pattern iti va placea. Poarta aceasta rochie cu accesorii cat mai neutre!

Rochie - 402 lei

6. Bluza peplum

O bluza cadrilata in nuante nude, ocru, marouri si pamantii purtata cu un sacou casual si o fusta din piele sau jeans cu cizme peste genunchi si tinuta chic este pregatita!

Bluza - 125 lei

7. Sacou

Varianta feminina si usor retro a blazerului androgin, in tinuta ta business? Ce zici de un sacou ce se situeaza intre poncho si capa? Carourile acestea merg de minune cu cizme maro!

Citește și:

Sacou - 60 lei

foto prima pagina: unsplash.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.