Setari Cookie-uri

Fuste de catifea pentru orice ocazie

Din garderoba ta de fashionista nu trebuie sa lipseasca catifeaua. Obtine un outfit de invidiat combinand bluza ta preferata cu o fusta din catifea.

Pentru ca anul 2016 a fost anul catifelei, vin cu cateva propuneri de fuste confectionate din acest material romantic, misterios si extrem de placut la atingere.

Fusta sirena

Pentru petrecerea de Revelion sau pentru orice alt eveniment sofisticat desfasurat intr-un restaurant elegant, combina fusta tip sirena din catifea cu un top din acelasi material si o pereche de pantofi cu toc inalt. Meriti sa stralucesti!

Fuste lungi din catifea

Fusta eleganta: 399 lei

Fusta cu talie inalta

Arata-le la toti ca esti o bomboana de fata! Asta daca nu stiu deja.

Combina fusta din catifea mov (prafuit) cu un top intr-o nuanta la fel de dulce si fii cea care sparge monotonia culorilor din sezonul rece.

Fuste midi din catifea

Fusta Cheap&Chic: 125 lei

Fusta argintie

O fusta mulata pe silueta ta, din catifea argintie, te ajuta sa creezi un look unic de club. In partea de sus alege sa porti o bluza care iti lasa un umar sau ambii umeri dezgoliti, iar in picioare, avand in vedere ca temperaturile au scazut, pune o pereche de pantofi finuti cu toc inalt.

Citește și:

Fuste midi din catifea

Fusta Cheap&Chic: 100 lei


Cand tot ce iti doresti este sa te distrezi si sa te bucuri de fiecare zi care-ti este data pe acest pamant, inseamna ca ai un dulap plin cu hainute viu colorate si bune de scos in lume.

O fusta din catifea este salvarea ta in momentele de graba, asa ca trebuie sa detii cel putin un model in aceasta perioada.

Fuste din catifea

Fusta verde: 136 lei, Fusta skater: 99 lei, Fusta burgundy: 136 lei

Insa catifeaua nu este un material care se potriveste doar evenimentelor deosebite, precum iesirile in club, petrecerile organizate dupa lasatul serii, baluri, etc.

Daca vei asorta fusta de catifea cu o camasa simpla si o pereche de pantofi cu toc ai sa obtii un look office ca la carte.

Fuste de catifea

Fusta dantela: 174,99 lei, Fusta cu fermoar: 159,99 lei, Fusta cu buzunare: 204,99 lei

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.