Setari Cookie-uri

Manusi din piele pentru sezonul rece

Pentru sezonul rece avem nevoie de o pereche de manusi elegante si super, super calduroase. Gasim? Gasim!

Multe ierni la rand mi-am ascuns mainile in geaca de iarna din cauza faptului ca nu am gasit o pereche de manusi care sa se potriveasca stilului meu si sa imi tina de cald in acelasi timp.

Pentru iarna asta, insa, stiu exact ce am nevoie: manusi din piele cu interior calduros. Asta pentru ca femeia din mine este intr-o continua transformare si acum isi contureaza stilul elegant.

Manusi elegante

Pentru ca sunt adepta lucrurilor simple, perechea mea preferata de manusi este cea neagra simpla.

Nu ma deranjeaza nici celelalte culori, as accepta oricand o nuanta de rosu sau visiniu, maro sau roz pudra, important este sa nu aiba model la exterior, zic eu, pentru a pastra eleganta.

Manusi din piele

Manusi: 125 lei

Manusi cu strasuri

Daca sunt invitata la un eveniment intr-un local de noapte sau pur si simplu ies cu prietenii in club, atunci aleg sa imbrac o pereche de pantaloni din piele, bluza oversized ce-mi lasa un umar dezgolit, geaca de piele, botine si, pentru ca este sezonul rece, ma incalzesc cu o pereche de manusi din piele cu strasuri.

Citește și:

Manusi din piele

Manusi: 79,90 lei

Manusi piele si tricot

M-am bucurat sa gasesc combinatia de tricot si piele intr-o pereche de manusi. Unde mai pui ca are si un interior imblanit, extrem de calduros, din care nu o sa vrei sa iti mai scoti mainile cat e iarna de lunga.

Sunt potrivite pentru escapadele la munte si plimbarile romantice in parc.

Manusi tricotate cu piele

Manusi: 179,90 lei

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.