Setari Cookie-uri

5 genti perfecte pentru atunci cand calatoresti

Un Mos a trecut deja. Pe la al doilea fie deja suntem plecati in vacanta la schi, fie ne pregatim de o mica escapada pe o plaja calduroasa si in decembrie.

Si daca tot vorbim (si ne planificam) calatoriile acestei ierni, si mai vorbim si despre cadouri de Mos Craciun, ce-ar fi anul acesta sa fii pregatita din timp si sa faci un gest frumos fata de cea mai importanta femeie din viata ta! Ce-ar fi sa alegi o geanta de calatorie drept cadou pentru tine?

Stim bine ca valiza e la loc de cinste. Sau poate iti place sa calatoresti cu troler-ul. Dar astazi nu vorbim despre bagajul pe care il lasi la cala. Ci despre poseta perfecta de voiaj. Da, de multe ori ne da batai de cap bagajul de mana! Ei bine, nu si de acum inainte! Pentru ca am ales pentru tine cinci cele mai cool genti incapatoare, confortabile, de calitate si la pret accesibil, din magazinele online. Ah, si nu in ultimul rand, cele mai chic modele de genti destinate concediului sau vacantelor!

1. Daca esti travel-diva (si de ce n-ai fi?) geanta de mana, tip-sacosa, sau tote (daca alegi una cu barete lungi, poti s-o porti si pe umar sau pe antebrat) este o varianta eleganta, ultra-incapatoare si confortabila.

Citește și:

Genti de umar

Geanta Deux Lux: 453 lei

2. Un alt model de geanta potivita pentru calatorii este geanta Bowling style, tocmai pentru ca este mare si bine compartimentata. Asa ca nu mai cauti haotic biletul, portofelul sau trusa de make-up!

Geanta bowling

Geanta bowling: 1199 lei

3. Daca esti genul care calatoresti “usor”, fara prea multe bagaje, atunci geanta de umar este prietena ta! Este un model versatil, chic si desigur, perfect de luat in vacanta.

Modele de genti

Poseta: 479,90 lei

4. Tot in aceasta categorie a gentilor de umar se situeaza si gentile-postas. Doar ca ele pot fi o varianta a femeilor care doresc si geanta cu curea mai lunga, dar si ceva mai incapatoare. Este cu siguranta sezonul acestor modele, asa ca, e timpul sa-ti alegi una!

Modele de genti de mana

Geanta reptila: 145 lei

5. Este cu siguranta si sezonul gentilor tip-rucsac. Si ce altfel de geanta sa fie mai potrivita calatoriilor daca nu rucsacul? Alege un model din piele, cu curele nici foarte late, dar nici subtiri si cu bareta de mana. Avantajele rucsacului - este incapator, e usor de carat, nu deformeaza nici postura, nici coloana, este bine compartimentat si este durabil! Iar in acest sezon, se potriveste indiferent daca ai un stil sport, casual, office sau elegant.

Citește și:

Rucsacuri

Rucsac: 230 lei

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.