Setari Cookie-uri

Cum poti purta rosul de Craciun

Craciunul inseamna dragoste, familie, pace interioara si multa bucurie. Craciunul inseamna cadouri, zapada, colinde, rosu si verde.

Rochia rosie este deja nelipsita in perioada sarbatorilor de iarna, insa trebuie sa fii la curent si cu celelalte articole vestimentare, de incaltat si accesorii de culoare rosie cu care poti intra in spiritul Craciunului. Iata recomandarile mele:

Sal cu detalii

Inlocuieste fularul obisnuit cu unul rosu. Sunt sigura ca se potriveste de minune cu nuanta gecii si a paltonului pe care le vei purta in aceasta iarna, pentru ca rosu este o culoare usor de asortat.

Fular rosu

Sal rosu: 69 lei

Clutch lacuit

Asa-i ca nu iesi din casa fara geanta?! Daca e asa, iti recomand un clutch rosu elegant pe care sa il combini la un outfit super feminin alcatuit din botine, rochie si paltonas in clos.

Genti rosii: geanta plic

Clutch rosu: 66,45 lei

Papion de catifea

Nu e cazul sa intri in panica daca nu ai o rochie rosie pentru seara de Craciun si nici nu e cazul sa fugi la magazin ca sa iti cumperi una.

Citește și:

Tine aproape un papion rosu si asorteaza-l la o rochie de orice alta culoare sau la o bluza, un pulover si o sa obtii un outfit pentru atmosfera perfecta de sarbatori.

Papion de catifea

Papion rosu: 49,99 lei

Pantofi stiletto

Daca pana acum ai ales ca si piesa principala de Craciun rochia rosie, anul acesta inlocuieste-o cu una de culoare verde, nude sau neagra si lasa pantofii rosii sa iasa in evidenta. Te vei simti fabulos si ceilalti vor remarca asta!

Pantofi rosii

Stiletto rosii: 134,90 lei

Dresuri rosii

Si daca tot suntem la capitolul picioare frumoase, iti recomand sa le feresti de frig si sa porti intotdeauna un dres.

Pentru ziua de Craciun si celelalte sarbatori de iarna, alege fara doar si poate dresul de culoare rosie!

Dresuri: dres rosu

Dresuri: 10,90 lei

Unghii rosii

Nu imi inchipui alta culoare care sa mearga mai bine pe unghiile noastre in luna decembrie in afara de nuanta aprinsa de rosu.

Citește și:

Rosu mat, rosu lucios sau rosu cu particule sclipitoare...

Oja rosie

Oja rosie: 20,33 lei

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.