Setari Cookie-uri

Costume de inspiratie androgina pentru un look office-chic

Ne place sa fim feminine, dar ne dorim sa fim puternice. Adoram sa purtam fuste si rochii ladylike dar suntem indragostite de sacoul barbatesc, de papion si cravata. Ne etalam feminitatea dar cateodata mai “furam” cate ceva si din garderoba lui. Si desigur, ce furam, purtam mult mai bine!

Astazi am ales sa iti prezentam stilul de inspiratie androgina in doua feluri, ambele tres-chic. Si ambele potrivite pentru stilul business, sau daca vrei, ambele perfect de purtat la birou. Astazi am cautat in magazinele online, articole vestimentare in linii masculine, dar la poli opusi: un outfit androgin si un altul, desi barbatesc, extrem de feminin. Alege-ti preferatul:

1. Daca alegi sa fii Bossy Lady la birou, poarta pantaloni la dunga (poti alege un model cadrilat, englezesc), blazer, camasa cu guler inchis pana la gat, o vesta tricotata, un ceas-statement – o bijuterie “manly” - si ghete de inspiratie masculina – cele ce amintesc de pantofii Oxford, de exemplu.

Strecoara un accesoriu feminin – un colier-choker dantelat, ce se intrezareste pe sub gulerul camasii sau o esarfa drapata sub forma de funda, la gat. Alege un plic colorat.

Citește și:

Tinute office pentru femei

Pantaloni: 449,99 lei; Camasa: 349,90 lei; Sacou: 899 lei; Vesta: 399,99 lei;

Botine: 549,90 lei; Colier: 19,99 lei; Ceas: 399,90 lei; Esarfa: 399,90 lei

2. Daca esti feminina prin definitie, dar iti place sa cochetezi cu detaliile androgine, atunci alege sa porti sacoul cu o rochie de tip-sarafan – look-ul de scolarita e foarte la moda! Adauga o cravata sau un papion colorat ori cu imprimeu.

Alege botine cu tocul gros, un accesoriu de par interesant si o geanta tip servieta, iar mixul tau preppy in stil usor masculin este gata! Poti insera in acest outfit si o brosa la gat sau cercei.

Tinute office pentru femei

Rochie: 180 lei; Sacou: 179,99 lei; Papion: 83 lei; Ghete: 799 lei

Bentita: 14,99 lei; Geanta: 1429 lei; Brosa: 39,99 lei

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.