Setari Cookie-uri

4 rochii rosii pentru o Craciunita veritabila

Deja e traditie si la noi, ca de Craciun sa purtam cate un accesoriu simpatic ce aminteste de aceasta sarbatoare – motive nordice, reni, oameni de zapada.

Dar ce spui, daca de acest Craciun devii o adevarata X-mas diva, intr-o rochie rosie, numai buna de o Craciunita sexy, cu stil? Am cautat pentru tine 4 modele de rochii rosii – rosu intens, rosu saturat, rosu bogat, rosu senzual, rosu sexy – in care sa devii atractia serii de Craciun.

1. Poti sa fii Craciunita sexy, intr-o rochie scurta. Ce zici de un model asimetric, cu croiala cu un umar la vedere si maneca ampla? Un model de acest gen este perfect completat de cercei-statement si sandale aurii sau argintii.

Rochii rosii

Rochie: 139,99 lei; Cercei: 360 lei; Sandale: 299.99 lei

2. Poti alege sa fii Craciunita classy, sofisticata, cu o rochie pana la genunchi.

Aceasta rochie arata perfect cu un colier cu lant fin, elegant si o pereche de pantofi cu toc gros.

Rochii rosii

Rochie: 319 lei; Colier: 184,90 lei; Pantofi: 339,90 lei

3. Continuam seria rochiilor rosii, cu urmatorul model pe axa lungimilor chic al acestui sezon – rochia midi rosie. O croiala fluida, cu volane feminine, diafane, cu lungime midi poate fi purtata atat cu cizme lungi peste genunchi, cat si cu pumps ton in ton. Alege si o bijuterie fina – o bratara sau un accesoriu de par.

Citește și:

Rochii rosii

Rochie: 249,90 lei; Pantofi: 369 lei; Bratara: 165 lei; Clama: 24,99 lei

4. Desigur ca poti fi o Craciunita eleganta, sofisticata intr-o rochie rosie lunga. Asadar, daca mergi intr-un restaurant si dress-code-ul este unul de seara, alege o rochie lunga. Un astfel de model este completat de cercei fini si sandale la fel de delicate. Te sfatuim sa alegi nude, pentru a lasa rochia sa domine tinuta.

Rochii rosii

Rochie: 399 lei; Cercei: 109 lei; Sandale: 299 lei

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.