Setari Cookie-uri

3 tinute smart casual cu cizme peste genunchi

Cizmele peste genunchi raman in trend si in acest sezon, ba mai mult sunt de-a dreptul must-have in garderoba ta! Unde mai pui ca look-ul sexy este garantat cand le porti?

Fie ca sunt skinny, mulate pe picior, sau mai degraba largi, in stil sport, fie ca sunt elegante, fie ca sunt din piele intoarsa sau lacuita, fie ca sunt minimal, fie ca au decoratiuni sau accesorii metalice, fie ca au tocul inalt si subtire, fie ca sunt flats, ori au tocul chunky, cizmele lungi sunt perfecte pentru un outfit smart-casual stilat.

Le poti purta cu rochii fluide, cu cardigane si sweatere pufoase, le poti mixa cu layere intr-un stil Boho, le poti asorta unor jeans sau unei perechi de leggings (daca colantii si cizmele sunt ton in ton, obtii un efect de alungire a siluetei!), le poti purta cu fustte midi – conice sau lalea, in tinute ladylike.

Ti-am pregatit cateva tinute chic cu cizme lungi, peste genunchi, din care sa-ti alegi urmatorul outfit smart-casual sexy-chic:

1. Cizmele lungi arata minunat cu fusta midi. In trendurile acestui sezon, daca alegi sa porti fusta cu cizme over knee, ai grija sa nu se vada deloc pielea in zona picioarelor. Alege o fusta din tweed, de tip-lalea, combin-o cu un pulover, o centura peste pulover in zona taliei si o haina din blana.

Citește și:

Bijuteria acestui outfit este bratara masiva iar geanta potrivita este plicul supradimensionat.

Tinuta smart casual cu cizme peste genunchi

Jacheta: 696 lei; Cizme: 999 lei; Curea: 139,50 lei; Bratara: 45,95 lei;

Geanta: 149 lei; Pulover: 74,90 lei; Fusta: 349 lei

2. Cizmele lungi sunt ideale in combinatie cu jeans sau leggings skinny. Adauga o camasa alba, un jumper ce lasa camasa la vedere, o jacheta Parka si o geanta tip-rucsac. La un astfel de mix, “merge” un colier-statement, de tip choker, ce decoreaza zona gulerului.

Tinuta smart casual cu cizme peste genunchi

Cizme: 189 lei; Camasa: 179 lei; Pulover: 64,90 lei; Colier: 69,90 lei

Rucsac: 849,90 lei; Jacheta: 229,99 lei; Blugi: 459,90 lei;

3. Nu exista mix mai surprinzator si mai sexy decat rochia midi, conica cu cizme lungi. Mai ales daca alegi o rochie din catifea, de exemplu!

Rochia de catifea purtata casual este foarte eleganta! Completeaza aceasta tinuta cu un palton din stofa de lana, un sal imeeeens la gat, o geanta de mana si cercei ce ies in evidenta!

Citește și:

Tinuta smart casual cu cizme peste genunchi

Rochie: 309 lei; Cercei: 194,90 lei; Cizme: 429,99 lei

Palton: 1,399 lei; Geanta: 1490 lei

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.