Setari Cookie-uri

Lenjerie intima rosie pentru sarbatori

Nu uita sa porti lenjerie rosie in perioada asta, dar mai ales in noaptea in care se face trecerea in noul an. Se spune ca aduce noroc.

Fie ca suntem sau nu superstitioase, in noapte de Revelion toate avem grija sa nu ne lipseasca din outfit perechea de chilotei rosie.

Nu trebuie, insa, sa ne rezuam la ei. Un sutien (din dantela fina sau cu push-up) sau un neglijeu super sexy rosu ne vor face sa ne simtim irezistibile.

Sutiene cu push-up

Recunosc ca sunt fana a sutienelor push-up si ca abia anul acesta am dat o sansa unui sutien din dantela, fara pic de burete sau silicon pe interior.

Imi place efectul pe care il creeaza un push-up atunci cand port un top sau o rochie decoltata. Uneori chiar merita efortul, indiferent cat este de inconfortabil.

Sutiene rosii

Sutien dantelat: 115 lei; Sutien cu push-up: 132 lei

Chilotei din dantela

Chiloteii din dantela sunt fermecatori. Trebuie sa optezi pentru ei cand se face trecerea in noul an! Alege modelul tanga daca porti o rochie mulata sau pantaloni din piele si lasa-i pe cei normali pentru blugii boyfriend sau fustele in clos.

Citește și:

Chilotii rosii

Chiloti tanga: 69 lei; Chiloti din dantela si plasa: 69 lei

Dantela delicata

Sutienele din dantela iti ofera o stare de confort si spirit extraordinara. Nu le purta cu topuri foarte mulate pentru ca e posibil sa se vada inestetic dantela prin material, dar le poti asrota cu succes la bluze transparente, usor largute.

Sutiene din dantela

Sutien din dantela: 79 lei; Corset din dantela: 249 lei

Neglijeuri sexy

Chiar si dupa ce se termina petrecerea, nu renunta la lenjeria rosie.

Adormi intr-un neglijeu rosu elegant in bratele iubitului tau si bucura-te de un inceput de an perfect.

Camasi de noapte

Furou: 199 lei; Neglijeu: 135 lei

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.