Setari Cookie-uri

Rochii de seara la reducere de Craciun

Luna cadourilor aduce cu ea un val puternic de reduceri pe care nu ar trebui sa il ratam daca vrem sa intram in noul an cu hainute noi.

Asta inseamna ca putem sa ne innoim garderoba cu cateva modele de rochii pentru diverse ocazii.

Si cum sarbatorile de iarna au intrat pe ultima suta de metri, e cazul sa aruncam o privire pe ofertele magazinelor online si sa trecem pe wishlist cam ce stim ca ne lipseste sau trebuie inlocuit. Cu masura, totusi, nu putem intra in noul an fara bani!

Rochii de Craciun: rochii midi

Rochie cu flori: 239 lei; Rochie cu dantela: 245 lei; Rochie cu broderie: 259 lei

Printre modelele de rochii aflate la reducere gasim rochii de seara deosebite, rochii office, dar si rochii casual pentru orice sezon. Nu este nimic gresit, ba chiar este recomandat, in a cumpara de acum hainute pe care le vom purta abia la vara.

Gasim rochii din dantela, rochii de catifea, rochii cu broderii, paiete si franjuri, scurte, midi sau tip sirena. Mai pe scurt, ce iti doresti, aia gasesti!

Rochii de Craciun

Rochie mulata: 279 lei; Rochie cu spatele gol: 359 lei; Rochie cu umerii goi: 349 lei

Citește și:

Trebuie, insa, sa tinem cont de faptul ca produsele de pe magazinele online se vand foarte repede si nu avem timp de pierdut atunci cand punem ochii pe o rochie superba. Daca nu ai facut economii, ce ai spune de o colinda la rude?

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.