Setari Cookie-uri

Cum purtam dresurile la tinuta de sarbatori

Tinuta de sarbatori trebuie sa fie impecabila din cap pana in picioare. Nu ne poate scapa din vedere nici cel mai mic detaliu, de aceea o foaie de hartie sau un mic proiect facut in power point o sa ne usureze munca. Pe mine asta ma ajuta sa ma organizez.

Ce nu poate lipsi din tinuta de Craciun sau de Revelion este, pe langa bijuterii si alte accesorii, dresul. De ce? Pentru ca temperaturile scazute din luna decembrie si sensibilitatea organismului nostru nu ne permit sa renuntam la articolele vestimentare din materiale grosute.

In ziua de Craciun ne plimbam din casa in casa, in noaptea de Revelion iesim pret de cateva minute afara pentru a intampina noul an si nu numai, mai pe scurt, ne vom confrunta cu frigul fie ca vrem sau nu vrem.

Din fericire, se gasesc foarte multe modele de dresuri pe care le putem asorta cu usurinta oricarei tinute, oricat de eleganta ar fi ea. Bineinteles, daca imbracam o rochie lunga, o salopeta sau un outfit format din pantaloni, nu vom avea nevoie de un dres, insa cred ca este timpul sa ne aratam picioarele intr-o rochie eleganta si la -10 grade Celsius.

Dres cu model

Acest dres cu model face casa buna atat cu o rochie mulata, bodycon, cat si cu o rochie in clos. Scurta, bineinteles, altfel care ar mai fi farmecul modelului?!

Citește și:

In picioare esti libera sa pui ce doresti: cea mai eleganta pereche de cizme/botine sau pantofii cu cele mai inalte tocuri. Evita sandalele si pantofii decupati!

Dresuri cu model

Dres negru: 79 lei

Dres colorat

Luna decembrie este o luna plina de culoare. Asa ca, pe cat de intunecate sunt hainele de iarna (inca nu stiu de ce alegem sa imbracam haine inchise la culoare imediat ce dam de frig), in luna decembrie avem liber la nuantele de rosu, verde aprins, alb, auriu, etc.

Daca am ales deja o rochie sau o fusta neagra pentru sarbatori, o putem asorta cu un dres rosu, sau se poarta, in special in ziua de Craciun, combinatia verde cu rosu.

Dresuri colorate

Dress 100 Den: 10,68 lei

Dres alb

De ce as alege sa port un dres alb? Pentru ca vreau sa fiu Craiasa Zapezii macar o data in viata. Si as alege sa intru in pielea personajului la petrecerea dintre ani.

Stiu ca toti in jurul meu vor fi imbracati fie in negru, fie in auriu sau argintiu, asa ca eu o sa aleg o tinuta all white.

Citește și:

Dresuri albe

Dres 60 Den: 8,28 lei

Dres elegant

Tot intr-o tinuta all white vad si acest dres atat de finut si de elegant, inca nu am putut sa ii rezist.

Ma vad stralucind intr-o rochie scurta alba, extrem de provocatoare, asortandu-se de minunte cu cositele mele blonde si bijuteriile delicate.

Dresuri cu model

Dres de lux: 56 lei


Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.