Setari Cookie-uri

Jacheta Bomber - cum s-o porti in aceasta iarna

Nici nu mai stim al catelea sezon este de cand jacheta Bomber a cucerit catwalk-urile si n-a mai plecat din trenduri. Important este ca reuseste cu fiecare sezon sa se reinventeze si sa devina piesa-statement intr-un outfit, piesa centrala, in jurul careia “leviteaza” celelalte articole vestimentare si accesorii.

Si pentru ca suntem fete chic, aici la Kudika Shopping, am cautat pentru tine cele mai cool referinte urban-chic printre tendintele de moda de toamna/iarna 2017 si mai ales, cele mai accesibile piese de imbracaminte, genti, incaltaminte si accesorii ce pot completa cu succes o jacheta Bomber!

Creatorii de moda au propus pentru toamna/iarna 2017 jacheta Bomber departe de liniile ei clasice. S-a vazut in defilari jacheta Bomber supradimensionata, modelul din piele sau catifea (in orice caz dintr-o textura WOW) dar si croiala traditionala. Asa ca:

1. Poti purta jacheta Bomber sporty-sexy, cu o rochie sport sau un hanorac XXL, leggings si cizme lungi over-knee.

Jacheta Next: 215 lei

2. Rihanna a propus pentru Puma o jacheta Bomber maxi. Poart-o cu ghete sport si o rochie minimal. Daca gasesti totul in alb-negru, esti IN!

Jacheta Jacqueline de Yong: 139,90 lei

Citește și:

3. O alta varianta propusa pentru aceasta iarna si-a gasit inspiratia in saloanele auto. Deci, poti purta jacheta Bomber cu o salopeta sau un overall si stiletto cu linii de mecanic auto trendy. Serios! Daca nu ne crezi, vezi colectia Wanda Nylon!

Jacheta Dorohy Perkins: 160,99 lei

4. Tot All Black, cu usoara tenta punk-rock de data aceasta a prezentat si Anthony Vaccarello. Deci Bomber Jacket e in trend si cu o little black dress, botine negre si ceva bijuterii au aplicatii grunge.

Jacheta LYDC: 224,99 lei

5. Poti purta jacheta Bomber si intr-un mix Boho pretios – cu printuri florale, accesorii retro, ciorapi colorari, tricotaje in tonuri intense, platforme si cercei masivi, ca la Gucci.

Jacheta Haily's: 99,99 lei

6. S-au propus si jachete Bomber din texturi sexy precum pielea (cu rochii flu-flu, mici accente stralucitoare si ghete indraznete) sau catifeaua (completata de ceva carouri si fuste maxi) ori blana (cu fuste plisate, de lungime midi, denim si ghete accesorizate).

Citește și:

Jacheta Missguided: 169,90 lei; Jacheta Diesel: 1499 lei; Jacheta Cheap&Chic: 269

Sursa Foto Front Page: unsplash.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.