Setari Cookie-uri

Rochii de seara stralucitoare pentru tinuta de Revelion

Un zambet din suflet, un ruj rosu si o rochie stralucitoare te vor transforma intr-o diva irezistibila la petrecerea dintre ani.

Petrecerea de Revelion se apropie cu pasi repezi si, daca inca nu ai planuit unde te va prinde noul an si nici cu ce o sa te imbraci, te sfatuiesc sa pastrezi aproape o rochie de seara sclipitoare. Indiferent daca vei fi invitata la un restaurant, in club sau acasa la cineva, un outfit cu accente metalice, cu paiete sau alte particule sclipitoare este cel adecvat pentru acest eveniment.

Poti opta pentru o tinuta sclipitoare din cap pana in picioare (pantofi, rochie si geanta) sau poti combina o rochie metalica cu o pereche de pantofi din piele.

Rochii de seara

Rochie cu spatele gol: 850 lei; Rochie midi: 339 lei; Rochie petrecuta: 359 lei

La o scura cautare pe magazinele online vei gasi sute de modele de rochii sclipitoare: rochii tip sirena, rochii cu spatele sau umerii goi, scurte sau midi, rochii cu decolteu, rochii pentru toate formele si in toate culorile.

Citește și:

Genul acesta de rochie, oricat de pretentios ar parea, nu este deloc asa.

Este simplu sa asortezi o rochie stralucitoare cu alte articole vestimentare, iar partea buna este ca nu ai nevoie si de (prea multe) accesorii, pentru ca paietele, sclipiciul sau accentele metalice acapareaza tot.

Rochii scurte de seara

Rochie cu bretele subtiri: 159,90 lei; Rochie cu spatele gol: 169,90 lei

Este timpul sa ii lasi pe ceilalti sa vada si o alta parte a ta, parte wild and sexy. Macar o data pe an, atunci cand nimeni nu te poate judeca dupa faptele pe care le-ai facut la petrecerea de Anul Nou. De Anul Nou, toata lumea se petrece si pacatuieste!

Tine minte ca o tinuta vestimentare prinde viata in momentul in care tu te simti bine pe interior si lasi acest lucru sa iasa la suprafata.

Daca iti straluceste si zambetul, nu doar rochia, pregateste-te sa faci fata unei avalanse de complimente, cererilor de prietenie de pe retelele de socializare si persoanelor noi, care, atrase de energia ta pozitiva, vor vrea sa te cunoasca mai bine.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.