Setari Cookie-uri

Cum porti paltonul tip capa

Ti-am prezentat zilele trecute cateva modele simpatice de paltoane aflate la oferta in perioada sarbatorilor de iarna. Astazi a venit randul paltoanelor tip capa sa fie in centrul atentiei.

Paltoanele scurte tip capa sunt, din punctul meu de vedere, recomandate femeilor elegante. Si cand spun elegante, nu ma refer in mod special la cele care poarta toata ziua incaltaminte cu toc, fuste cu camasi si rochii. Nu, vorbesc inclusiv de outfit-urile elegante care se obtin combinand o pereche de blugi skinny cu o pereche de cizme si o bluza din material fin.

Paltoanele tip capa sunt pentru femeile active, care au nevoie de libertate in miscare. Ca sa le purtam in sezonul rece, este musai sa ne achizitionam cel putin o pereche de manusi lungi.

Manusi lungi

Manusi cu dantela: 69,99 lei

Le gasim atat in varianta cu gluga, cat si tip sacou sau cu guler. De lungime scurta, medie sau lunga. Eu le aleg, bineinteles, pe cele cu gluga. Ma duc cu gandul la emotionanta poveste cu lupul, bunica si Scufita Rosie, dar si la anii 1850, cand doamnele purtau acele rochii impunatoare si se fereau de frig cu ajutorul unei cape.

Citește și:

In zilele noastre, dupa cum spuneam mai sus, paltonul tip capa intregeste un outfit elegant-casual format din blugi cu cizme, pantaloni de piele cu botine, si se potriveste de minune cu o rochie office, o rochie sau o fusta dreapta si pantofi stiletto.

Paltoane tip capa

Capa: 105 lei; Palton negru: 279 lei; Palton verde: 209 lei; Palton rosu: 105 lei

Asadar, poarta paltonul tip capa daca vrei sa stii cum se simte sa fii o diva de la Hollywood, o femeie din inalta societate sau pur si simplu daca vrei sa te simti deosebita. Nu o sa te mai saturi de el!

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.