Setari Cookie-uri

Modele de cizme UGG 2016

Cizmele UGG se poarta si in iarna 2016-2017. Iata cateva modele pe care sunt sigura ca le vrei in colectia ta!

Au trecut anii si cizmele UGG au ramas printre preferatele femeilor din intreaga lume. In Romania le vad toamna de toamna si iarna de iarna in picioarele doamnelor si domnisoarelor, adaptate tuturor stilurilor vestimentare.

Vad tinere care le asorteaza la o tinuta alcatuita din blugi skinny, geaca scurta si caciula si doamne elegante care le introduc intr-un outfit format din dres gros, rochie in clos, palton si palarie.

UGG-uri din piele naturala

Cizme UGG medii

UGG visinii: 1,099 lei; UGG bej: 999,90 lei

Nu e de mirare ca cizmele UGG sunt cele mai bune prietene ale femeilor de atita ani. Sunt foarte moi si comode, extrem de calduroase si, atata timp cat le poti purta iarna, dar si toamna (uneori chiar si la inceputul primaverii), si sa le combini cu orice alte articole vestimentare, e clar ca sunt o solutie ajutatoare atunci cand ne aflam pe ultima suta de metri.

Citește și:

Ne ramane doar sa avem grija de ele si sa nu le purtam cand ploua torential sau dupa ce a nins, a iesit soarele si s-a creat mocirla.

Gasim cizme UGG lungi, medii si scurte. Simple, cu fundite, nasturi decorativi, paiete sau alte particule stralucitoare.

UGG Australia

Cizme UGG inalte

Cizme maro: 1,090 lei; Cizme negre: 1,090 lei

Daca ma intrebi pe mine, prefer modelul pe negru (este usor de introdus in orice tinuta), doar ca mare mi-a fost bucuria cand am cautat pe magazinele online si am gasit UGG-uri in nuante de roz pudra si turquoaise.

Sunt pur si simplu adorabile… “delicioase”! Fac iarna mai usor de suportat doar cand le privesti, dar picioarele tale vor fi si mai fericite odata ce le-ai incaltat.

UGG-uri colorate

Cizme UGG colorate

UGG roz: 1,026 lei; UGG turquoise: 867 lei

Sa nu uitam ce ne-au invatat parintii si bunicii - "frigul vine de la picioare", ceea ce inseamna ca in sezonul rece este foarte important sa avem tot timpul picioarele calde si sa nu permitem umiditatea sa patrunda in incaltamintea pe care o purtam.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.