Setari Cookie-uri

Ce accesorii de iarna purtam sezonul acesta

Caciuli haioase, manusi calduroase, fulare xxl... toate aceste accesorii de iarna au capatat alt sens odata cu trecerea anilor.

Si cand spun asta ma refer la faptul ca atunci cand suntem mici, de... fudulie, asa cum le place parintilor si celor batrani sa spuna, refuzam sa ne acoperim capul cu o caciula, sa purtam manusi sau fular?

De ce? Nu pot sa explic logica, mai ales ca toate aceste accesorii de iarna ne ajuta sa obtinem un look super cool. Dar de asta ne dam seama mai tarziu.

In prezent, magazinele online ne pun la dispozitie sute de modele de caciuli, manusi, fulare si esarfe cu care sa ne protejam in sezonul rece si care se potrivesc oricarui stil vestimentar. Trebuie doar sa cautam cu atentie!

Turban versus Caciula

Putem uita acasa fularul, putem trece peste iarna fara manusi, dar fara caciula este foarte, foarte greu. Gerul care ne ingheata urechile si ne provoaca dureri de cap la propriu nu ne permite sa iesim din casa fara sa avem capul acoperit.

Gasim modele de caciuli atat pentru stilurile casual si sport, cat si pentru cel elegant. Daca refuzi sub orice forma sa porti caciula, iti recomand sa incerci turbanul. Si el stie sa se lupte cu vantul si frigul.

Citește și:

Caciuli

Turban: 99 lei; Caciula: 22.36 lei

Fular tricotat versus Fular din blana

Fularul este din ce in ce mai cautat atat in randul femeilor, cat si in randul barbatilor. Preferatele tuturor sunt fularele tricotate, lungi si foarte groase. Sunt chic si, garantat, te ajuta sa treci peste iarna rece fara dureri in gat.

Pentru doamnele si domnisoarele cochete, recomand “fularul”/gulerul din blana, care se poate atasa la orice palton imblanit.

Fulare

Fular tricotat: 75 lei; Fular din blana: 85 lei

Manusi pentru toate stilurile

Scoate mainile din buzunare! Poarta geanta eleganta, de mana, care atat de mult iti place si pe tip de iarna! Ai la dispozitie o multime de modele dragute de manusi, din lana, piele sau tricotate, pe care le poti asorta unui palton elegant sau unei geci tip parka.

Manusi

Manusi fara degete: 32,90 lei; Manusi din piele: 52,90 lei;

Citește și:

Manusi tricotate: 52,90 lei; Manusi lungi: 52,90 lei

Alte accesorii de iarna

Cum spuneam, daca nu accepti sub nicio forma caciula pe timp de iarna, poti incerca sa porti o bentita tricotata si extrem de calduroasa.

Sau s-ar putea sa iti surada cel mai bine ideea de casti cu care sa asculti piesele tale favorite si datorita faptului ca sunt imblanite sa iti tii urechiile mereu calde.

Accesorii de iarna

Casti stereo de iarna: 85,40 lei; Bentita tricotata: 32,90 lei

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.