Setari Cookie-uri

Genti + cizme - 4 combinatii asortate pentru iarna aceasta

Fiecare zi debuteaza cu intrebarea “Cu ce ma imbrac azi?” Da. O stim bine, e refrenul dinainte de a pleca la job. Si cu siguranta, urmatoarea este “Ce geanta sa port cu incaltamintea?”.

Trendurile din moda se schimba. Daca acum cativa ani nu se concepea o asortare altfel decat ton in ton cand vine vorba de genti si cizme, designerii propun combinatii din ce in ce mai eclectice si surprinzatoare a hainelor si accesoriilor.

Asa ca, iata cum s-au vazut “perechile” ideale de cizme si genti pentru femei, in aceasta iarna, la prezentarile de moda pentru toamna/iarna 2017, cu sugestii chic la cele mai bune preturi din magazinele online:

1. Geanta postas + cizmele cu sireturi, tip bocanci, cum am vazut la Prada – iata o combinatie extrem de curajoasa! Mai ales ca la Prada ele au completat catifeaua bogata si broderiile pretioase.

Genti + cizme

Cizme inalte: 139 lei; Poseta: 259,90 lei

2. Cizmele lungi, peste genunchi, inalte, cu tocul gros + geanta de mana mare, tip valiza – cum am vazut la Balenciaga. Poarta-le in combinatie cu fusta plisata midi si jacheta aviator. Iata un look casual foarte indraznet!

Citește și:

Cizme + genti

Cizme lacuite: 259,90 lei; Geanta alba: 1,199 lei

3. Cizme ce amintesc de cele de cauciuc + geanta mica de mana, eventual, rucsac – asa a propus Diesel intr-un mix urban-Goth, all black, cu mici accente metalice.

Cizme + genti

Cizme de ploaie: 319 lei; Geanta de mana: 228,66 lei

4. Cizme sexy cu botul ascutit + plic supradimensionat, mai degraba borseta de mana – cum am vazut la Philip Lim, intr-un mix casual, relaxat de inspiratie androgina ce poate fi la fel de bine varianta perfecta de purtat la birou.

Cizme + genti

Cizme cu toc subtire: 339 lei; Geanta pliabila: 119,99 lei

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.