Setari Cookie-uri

Sosete calduroase pentru zile geroase

Sunt femei pasionate de genti, de bijuterii, cosmetice, lenjerie intima, carti, dar stiu si cateva care colectioneaza... sosete.

Da, o pereche aparent banala de sosete poate aduce o bucurie de nedescris in viata unora dintre noi. De aceea vom intalni pe strada fashioniste cu sosete din dantela sau cu buline la vedere, tinere care poarta intotdeauna sosete din perechi diferite si tot felul de combinatii care pot lasa fara replica pe multi.

Dar pentru ca ne aflam in plina iarna, nu este timpul sa vorbim despre sosete elegante din dantela, ci vom dedica acest material ciorapilor care fac sezonul rece mai usor de suportat. Vorbim despre sosetele crosetate, sosetele flausate, sosetele moi si pufoase din care nu vrem sa iesim cat e iarna de lunga.

Sosete groase

Ce gasesc atragator la sosetele de iarna, pe langa faptul ca sunt moi si calduroase, este faptul ca au modele foarte simpatice.

Sunt sosete cu model de sarbatoare, cu dungi, inimioare, cu diferite mesaje, astfel ca pot reprezenta chiar si un cadou inspirat pentru apropiati.

Citește și:

Sosete calduroase

Sosete gri: 12,99 lei; Sosete maro: 45,49 lei; Sosete grafit: 12,99 lei

Sosete haioase

Pentru copilul din noi, avem sosete extrem de pufoase si de calduroase cu personaje.

Cel mai probabil nu o sa ne incapa piciorul in ghete daca alegem sa purtam un astfel de model, asa ca pastram acest model pentru o petrecere in pijamale sau pentru a ne tine de cald in timp ce ne savuram cafeaua in bucataria si gresia este inca rece.

Asadar, ce spui de o pereche de sosete dragalase cu model de ren, vulpita sau catelus?

Sosete cu modele haioase

Sosete elan: 35 lei; Sosete caine: 35 lei; Sosete vulpita: 35 lei

Sosete calduroase

Eu personal prefer sosetele in schimbul papucilor de casa, asa ca incerc sa ma orientez spre cele mai calduroase din cate exista. Ori de cate ori trec pe langa un magazin si vad o pereche de sosete pufoasa nu pot sa rezist tentatiei.

Hmm.. oare asta inseamna ca si eu sunt pasionata de... sosete?!

Citește și:

Sosete calduroase

Sosete de sarbatoare: 45 lei; Sosete plusate: 31 lei; Sosete lungi: 25 lei

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.