Setari Cookie-uri

Paltonul-halat in 3 combinatii chic ale iernii

Daca ar fi dupa mine, toata ziua s-ar derula desigur cu task-urile ei, insa cu mine in pijamale si halatul meu pufffffoooos si comod. Halatul meu lejer in care arat si ma simt minunat. Probabil la asta s-au gandit si marii creatori de moda cand au propus paltonul-halat in vestimentatia de zi cu zi. Aparut in toamna anului 2015, paltonul-halat continua sa fie reinventat si purtat pe catwalk si de vedete si in toamna/iarna 2017. Asa ca, il vom purta si noi!

Iata deci: am adunat cateva modele de palton-halat – confortabile, lejere, feminine, sexy si business – pe care tu, femeia moderna, sa le porti cu placere atat peste tinutele office, cat si peste cele casual sau de seara. Si, inspirata de look-urile propuse pe runway, am alcatuit cateva tinute + cateva sfaturi de stil, cum sa sa le porti:

1. Delpozo a propus variante maxi, ce amintesc aproape de kimono-uri, cu pantofi de inspiratie masculina si accesorii florale. Poate fi o optiune Boho-chic de purtat casua, daca esti o experimentalista (cu atitudine) in ale modei.

Outfit de iarna

Palton: 249,99 lei; Pantofi: 460 lei; Curea: 174,99 lei

2. Victoria Beckham a propus variante maxi de mantouri ce amintesc de halate prin gulere, mansete groase si buzunarele mari. Le-a combinat cu pantaloni stramti si botine cu varf ascutit.

Cu o camasa, un pulover sau o bluza eleganta, o astfel de combinatie poate fi office-chic, nu crezi?

Citește și:

Palton lung

Palton: 339,90 lei; Pantaloni: 229,99 lei; Botine: 89 lei

3. Lanvin a ales o varianta pretioasa de palton-halat din blana scurta, in tonuri de vernil si marouri, cu guler din blana cu fir lung, cordon din piele, totul asortat cu bijuterii opulente – cercei si colier, cu geanta de mana in ton si botine pana la glezna, cu sireturi, intr-un 80s style actualizat, glamour si aproape aristocratic.

Ce zici de un astfel de outfit de seara?

Outfit elegant

Palton de blana: 789 lei; Geanta: 569 lei; Botine inalte: 269,90 lei

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.