Setari Cookie-uri

Cum iti alegi rochia office daca esti micuta de statura

Cu siguranta nu exista femeie la fel cu alta. Si cu siguranta, daca intrebi femeile, iti vor spune cel putin o nemultumire legata de corpul lor.

Ei bine, pentru acelea care vor sa faca din mici defecte adevarate calitati, pentru acelea care vor sa aleaga imbracamintea perfect croita pentru tipologia lor, pentru femeile ce doresc sa isi puna in valoarea silueta, am adunat astazi cele mai chic modele de rochii de purtat la job.

Si pentru ca esentele tari se tin in sticle mici, astazi am ales cele mai frumoase rochii office pentru doamnele si domnisoarele micute de statura.

1. Daca esti scunda, alege intotdeauna rochia croita drept sau pe cea conica.

O rochie croita tip creion, ingusta catre genunchi, cu talia accentuata va face minuni, chiar daca este de lungime midi.

Rochie neagra fara maneci

Rochie neagra: 254,99 lei

2. Nu am spus asta intamplator, pentru ca minionelor li se recomanda lungimea mini sau pana la genunchi, lungimile midi sau maxi fiind recomandate “expertelor in styling”.

Citește și:

Ei bine, daca alegi lungimea midi, ai grija sa fie croiala adecvata, daca alegi croiala maxi, alege incaltaminte ton in ton, asa incat sa se creeze un efect de alungire a siluetei.

Si adauga un mic toc – kitten sau gros – dar nu exagera cu “inaltimea” adaugata, efectul poate fi invers.

Rochie office

Rochie: 659,90 lei

3. Daca esti mica de statura, evita pe cat posibil croiala tip lalea a rochiilor business-style. Stim, este extremde romantica, de feminina si de trendy in acest sezon, dar daca nu te avantajeaza, mai bine cauta o croiala ce face minuni.

De exemplu, poti alege o rochie parte peste parte (petrecuta) usor evazata, fluida, pe corp.

Rochie office

Rochie kaki: 189 lei

4. Un efect sculptural al siluetei tale il poate avea si rochia cu talia ridicata, tip Empire. Talia pozitionata mai sus te poate ajuta, insa ai grija la rochiile fara talie, cele de tip sac, care poti lati silueta, si prin urmare efectul vizual va fi de scurtare.

Citește și:

Rochie office din stofa

Rochie din stofa: 215 lei

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.