Setari Cookie-uri

Cum purtam puloverele oversized

Daca ai un pulover oversized, trebuie sa stii ca il poti adapta mai multor stiluri. Iti trebuie doar vointa!

Chiar daca pare cu doua numere mai mare decat masura ta, un pulover oversized se poate asorta cu piese vestimentare elegante si office si sa pastreze stilul.

Pe timp de iarna este cel mai potrivit pulover.

Faptul ca este mare iti permite sa pui pe dedesubt o alta bluza sau o camasa si, in cele mai multe cazuri, este confectionat din materiale groase.


La locul de munca

Avem aici un exemplu de outfit pentru o zi petrecuta la locul de munca. Se ia un pulover oversized, se adauga o camasa, blugi skinny si o pereche de ghete calduroase si obtinem astfel o tinuta office potrivita pentru sezonul rece.

Daca ti se face cald, poti “sufleca” manecile atat de la pulover, cat si de la camasa, avand atentie sa le lasi pe cele din urma la vedere.

Pulover oversized

Pulover tricotat: 109 lei

Camasa: 79 lei

Iesirea in oras

Pentru o iesire in oras cu fetele (care trebuie intotdeauna importalizata cu cele mai cool outfit-uri), alege un pulover oversized cu guler si maneci evazate, o pereche de pantaloni skinny din piele, geaca scurta, dar foarte calduroasa (sanatatea noastra este foarte importanta si am ajuns deja la varsta la care stim ca putem arata bine si cu haine de iarna), o palarie si botine inalte.

Citește și:

Pulover oversized

Pulover: 159 lei

Geaca: 199,50 lei

O zi obisnuita

Tinuta potrivita pentru o zi obisnuita petrecuta la shopping sau chiar si la munca, daca job-ul iti permite, este formata dintr-un pulover oversized multicolor (accepta culorile in viata ta, stiu ca negrul este culoarea tuturor favorita, dar s-ar putea sa ai o surpriza daca pui rosu sau verde pe tine), blugi skinny rupti si bocanci imblaniti.

Pulover oversized multicolor

Pulover: 69 lei

Blugi: 119 lei


Ideea la puloverele oversized este ca sunt usor de combinat cu orice articole vestimentare si orice tip de incaltaminte.

De la bocanci si cizme peste genunchi (asta chiar este o combinatie super reusita pe care eu o ador!) la ghete casual si pantofi stiletto.

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.