Setari Cookie-uri

Hanorace pufoase pentru zile reci

Daca vrei sa scapi de sezonul rece fara sa racesti, atunci ai nevoie de un hanorac din material pufos.

Este vorba despre acele hanorace de care ne-am indragostit pe cand eram niste copile inocente si odata cu trecerea anilor nimic nu s-a schimbat in ceea ce priveste sentimentele noastre pentru ele.

Sunt acele articole vestimentare pe care atunci cand le cumperi nu vrei sa mai iesi din ele si le porti atat de des incat se uzeaza mai repede decat ar trebui.

Hanorace pufoase

Hanorac bleumarin: 169 lei; Hanorac violet: 169 lei

Astea sunt hanoracele din materiale tip teddy si tip fleece, materiale ce ne duc cu gandul la ursuletii de plus, aceleasi din care se confectioneaza si halatele de baie. Totul pentru confortul si rasfatul nostru.

Acest tip de hanorac este adecvat stilurilor sport si casual. Daca vrei totusi sa o porti cu tocuri, alege o pereche de botine sau cizme, evita pantofii. Sau, poti opta pentru perechile cu platforma inalta.

Cel mai mult imi place ca pe sub un hanorac pufos pot purta un top sau o bluza cu maneca lunga.

Citește și:

Hanorace pufoase

Hanorac corai: 539 lei; Hanorac bleumarin: 889 lei; Hanorac bej: 119 lei

O caciula imblanita, o pereche de blugi skinny, o helanca pe gat, o pereche de bocanci Timberland si un hanorac din fleece constituie tinuta mea preferata pentru o zi petrecuta la munte.

O alta parte buna in ceea ce priveste hanoracele pufoase este si aceea ca pot fi purtate nu doar iarna, ci si toamna, chiar si la inceputul primaverii sau in serile de mai.

Nu te opreste nimeni sa porti acest gen de hanorac cu o rochie pe dedesubt sau cu o fusta dreapta.

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.