Setari Cookie-uri

Cum porti trendul military intr-un stil feminin

Stilul military este foarte ofertant in fiecare sezon. Si in fiecare colectie noua, trendul military se reinventeaza.

In iarna aceasta, army-style a insemnat epoleti, pulovere kaki, aproape barbatesti, jachete tip trench-coat, dar, mai ales paltoane si jachete cu croiala tip-redingota.

Catarame, inchideri fabuloase, sofisticate la doua randuri de nasturi – neaparat metalici – si brandemburguri pretioase, totul cu un usor iz oriental. Accente aurii, printuri, franjuri si aplicatii, umeri aplicati, in adevarate jachete de razboinici orientali, umeri supradimensionati combinati cu texturi fluide au facut din trendul military un adevarat “buchet” eclectic de stiluri.

Etro a ales mixuri de printuri orientale si bocanci army, Roberto Cavalli a ales un stil army-pop cu redingota scurta, jeans evazati si T-shirt pop, cu accente de paiete, Burberry a combinat redingota cu rochia cu imprimeu floral, ciorapi cu pattern si ghete tip bocanci, Prada a ales un army-retro, cu jacheta Bomber si fusta midi, Givenchy merge pe un Goth-chic, cu negru si auriu, Squared2 are o colectie-concept dedicata samurailor, Dolce & Gabbana imbina jacheta redingota scurta, cu brandemburguri, cu fusta midi si pantofi punk, Gucci alege un military pretios, din texturi satinate. Din tot acest eclectism al trendului military, am ales elementul-cheie: jacheta tip redingota.

Citește și:

Stilul Army

Palton: 899 lei; Rochie: 314,99 lei; Cizme inalte: 849 lei

Rucsac: 219,90 lei; Contur pentru ochi: 27,83 lei; Ruj cu ulei de argan: 37 lei

Pentru ca in acest sezon masculinului ii vine suav in completare feminitatea, te sfatuiesc sa porti la redingota o rochie midi, croita pe corp. Daca indraznesti, alege imprimeul floral, puternic pentru rochia ta.

Completeaza look-ul cu pereche de cizme tip bocanci si o geanta tip-postas, un model de mana sau un plic tip borseta.

Pentru ca un astfel de stil indraznet, puternic sa nu devina eminamente masculin, alege make-up si hair-style ladylike, asa cum au propus si marii designeri. Bucle retro, fixate lejer, eye-liner negru si ruj rosu si gata!

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.