Setari Cookie-uri

Se poarta volanasele: 5 bluze si camasi cu volane aplicate

Nu te teme ca o sa pari o copila inocenta daca apari in fata celorlalti purtand volanase. Spatele sus, capul drept, zambet sincer pe chip si fii pregatita sa cuceresti lumea!

Spune repede: de cand nu ai mai purtat volanele care ne-au infrumusetat copilaria?!

Pentru ca este timpul sa iti reimprospatezi garderoba cu cateva noi modele de bluze si camasi prevazute cu volane.

Iata cateva dintre sutele de exemple din magazinele online.

Transparenta gri

Eu personal m-am indragostit de acest look. Nu este stilul meu (momentan!), insa este cum visez sa fie in viitorul apropiat. As putea face primul pas si sa imi achizitionez aceasta superba bluza din material transparent cu volanase la baza decolteului. Combinata cu pantaloni evazati si haina de blana, rezulta un outfit perfect pentru o cina la restaurant sau un eveniment important.

Bluze cu volane

Top gri: 263,20 lei

Roz prafuit

Stim deja ca este anul rozului prafuit, iar aceasta bluza eleganta in care nuanta se combina cu imprimeul floral, volane si un material deosebit de fin te transforma intr-o romantica incurabila.

Citește și:

O poti asorta atat la o pereche de blugi skinny sau evazati, cat si la pantaloni office.

Bluze cu volane

Bluza: 229 lei

Camasa alba

Camasa alba cu volanase nu este o noutate. Imi aduc aminte de ea inca din copilarie, dar modele recent aparute trebuie sa recunosc ca m-au surprins placut, mult mai placut decat atunci cand mi se impunea de la scoala sa port un astfel de model.

Se potriveste de minune cu o pereche de pantaloni din stofa si pantofi stiletto.

Camasi albe

Camasa: 149 lei

Umerii goi

Iata un alt model care a fost in topuri anul acesta: bluza cu umerii goi.

O bluza cu umerii goi care merge sa o porti cand te plimbi romantic in parc, dar care se transforma intr-o camasa adecvata penru birou datorita volanelor. Se poarta in combinatie cu pantaloni, dar si cu fuste midi, cu talie inalta.

Bluze cu volane

Bluza: 214 lei

Maneci evazate

Maneci evazare, volane si material transparent… ma duce cu gandul la stilul sexy al anilor ‘70-’80. Anii disco, cand femeile isi purtau parul afro sau impletit, pantaloni evazati, botine cu toc gros si modelul acesta de bluza.

Citește și:

Usor, usor, moda de altadata s-a reintros si a fost imbratisata cu drag de toate fashionistele.

Bluze cu volane

Bluza: 191 lei


Nu uita ca atitudinea ta conteaza foarte mult atunci cand vrei sa pui in valoare un outfit, iar volanele sunt “accesorii” care trebuie purtate ca atare.

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.