Setari Cookie-uri

Cum sa porti pantalonii cu aspect metalizat

Poarta pantalonii cu aspect metalizat la o petrecere, in club, dar si la locul de munca!

Asa cum stii deja, aproape orice produs vestimentar se poate mula tuturora stilurilor daca este combinat adecvat.

Asa cum sunt pantalonii de piele, sunt si pantalonii metalici... ii poti purta atat intr-o seara petrecuta in club, cat si la o intalnire romantica sau o zi obisnuita la munca.

Pantaloni evazati

In cazul unui eveniment cu totul si cu totul deosebit, iti recomand cu entuziasm aceasta pereche superba de pantaloni evazati cu talie inalta si cu insertii metalice. Sunt de-a dreptul splendizi si se potrivesc de minune cu o haina scurta de blana, pantofi cu toc si palarie.

Look-ul tau o sa fie invidiat de toate femeile din jurul tau!

Pantaloni evazati cu aspect metalizat

Pantaloni: 329 lei

Colanti aurii

Colantii din piele metalizata aurie sunt potriviti pentru o seara petrecuta pe ringul de dans daca le adaugi un top indraznet si o pereche de botine cu toc inalt. Aceeasi pereche de colanti se poatre transforma intr-o pereche casual cu care te poti imbraca la locul de munca daca o asortezi cu un pulover oversized si bocanci.

Citește și:

Pantaloni metalici: colanti aurii

Colanti: 250 lei

Pantaloni drepti

O alta pereche cu aspect metalizat pe care o poti purta si in timpul iesirilor in oras, dar si la locul de munca, este aceasta pereche de pantaloni drepti.

Se poarta in combinatie cu camasa (la birou) si cu bluza eleganta (la intalnirea cu prietenele sau cu iubitul).

Pantaloni cu aspect metalizat

Pantaloni: 139 lei

Pantaloni cu imprimeu

O alta pereche deosebita este si aceasta cu finisaje fabuloase. Este o pereche extrem de eleganta pe care o recomand doar pentru evenimentele speciale (nunta, cocktail party). Daca ti-ai putea comanda online si sacoul din set ar fii perfect, daca nu, asorteaza-i o bluza eleganta dintr-un material fin, care pica usor pe corp.

Pantaloni eleganti aurii

Pantaloni: 199,50 lei

Blugi metalici

Tot la categoria casual se integreaza si acesti pantaloni cu aspect de blugi metalici. Sunt cu talie inalta, sunt drepti si ii poti purta cu pulovere, maiouri si tricouri (oversized, cazute pe un umar, etc.), iar in picioare poti avea si pantofi sport, dar si pantofi cu toc.

Citește și:

Pantaloni metalici

Blugi: 225 lei


Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.