Setari Cookie-uri

Etno-chic 2017 - cum porti trendul etnic

Designul vestimentar este printre domeniile ce se reinventeaza cu fiecare sezon. Cu fiecare colectie, designerii si casele de moda ne tin cu sufletul la gura si ne mentin interesul prin noi trenduri dar si prin capacitatea lor de a regandi vechi piese-cheie.

Printuri, pattern-uri, croieli, accesorii, decoratiuni si aplicatii, imprimeuri si detalii ce amintesc de anumite perioade ori de anumite culturi de pe mapamond redevin chic. Detaliile etno sunt fara doar si poate printre elementele de interes pentru marii designeri.

Asa ca, astazi am adunat haine, incaltaminte, genti, accesorii si bijuterii pentru femeile ce adora moda si ce iubesc elementele etno-chic.

Au fost aduse de-a lungul timpului pe catwalk tricotajele nordice, motivele ce amintesc de America Latina, atat de ofertantele aplicatii si culori, printuri si patternuri tribale, sau ce amintesc de mastile africane de cult. Nici motivele rusesti ori cele balcanice nu au fost de neglijat.

Sa nu uitam ca 2016 a fost anul dedicat costumelor populare est-europene. Au urmat kimonourile si vestimentatia de inspiratie japoneza, detaliile si texturile ce amintesc de Vestul Salbatic, asa ca notele orientale ce domina iarna lui 2017 nu ne mira.

Citește și:

Dar iata cum s-a vazut mai exact etno-chic in acest sezon:

1. Elementele orientale au fost la mare cautare pe catwalk, pentru colectiile de iarna pentru 2017. Dsquared2 au mixat franjuri si aplicatii tribale impreuna cu redingote si haine de blana ce imbinau elemente amintind de costumele de lupta orientale.

Geanta cu franjuri

Geanta: 162,49 lei

Rucsac

Rucsac: 215 lei

Cardigan

Cardigan: 169 lei

2. Tot in sfera etnic se incadreaza si texturile cadrilate – tartanul englezesc, ecosezul scotian – prezent din cap pana in picioare.

Rochie in carouri

Rochie gri: 114,99 lei

3. Poncho-urile, capele si tricotajele cu motive ce amintesc de tapiteria si de covoarele din Peru si din America de Sud in general au fost punct de atractie in colectia Chloe, de exemplu.

Cardigan

Cardigan: 259 lei

4. Imprimeurile si pattern-urile etnice au fost imbinate intr-un mod eclectic la Etro – tricotaje alaturi de printuri, broderii, aplicatii – un adevarat globetrotter de elemente transpuse in vestimentatie.

Citește și:

    Salopeta scurta

    Salopeta: 831 lei

    Sursa Foto Front Page: pexels.com

    Vizionare placuta


    Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.