Setari Cookie-uri

Pantalonii cu textura peliculizata

Daca esti o persoana activa si comoda, asa cum sunt eu, atunci o sa vrei in colectia ta o pereche de pantaloni cu textura peliculizata.

Pantalonii peliculizati sunt o alternativa la pantalonii din piele, asa ca ii poti imbraca si atunci cand mergi sa te distrezi in club, dar si intr-o zi obisnuita de munca sau cand faci turul magazinelor din oras.

Acest model de pantaloni este extrem de confortabil si te poti baza pe el in orice moment. Chiar si pe ploaie, pe ninsoare si pe vant.

Pantaloni peliculizati

Pantaloni rosu marsala: 309 lei; Pantaloni negri: 59 lei

Pentru sezonul rece, ii poti introduce intr-un outfit alcatuit din bocanci, pulover tricotat oversized, fular supradimensionat, caciula si geaca parka.

Tot pentru zilele friguroase, dar intr-o tinuta eleganta, ii poti combina cu botine calduroase, camasa si pulover, palton.

Asa cum spuneam, pantalonii cu textura pelicuzata se adapteaza oricarui stil, trebuie doar sa ii aduci in dulapul tau si sunt sigura ca o sa te descurci cu asortatul.

Citește și:

Pantalonii peliculizati in nuanta de roz pal se potrivesc perfect intr-un outfit elegant, romantic, super feminin.

Poti apela la ei chiar si la un eveniment important cum ar fi cununia civila a colegei de birou. In aceasta situatie, ii asortezi cu o pereche de stiletto si o bluza din material fin.

Pantaloni peliculizati

Pantaloni: 155 lei

In cazul in care doresti sa obtii un look casual, pantalonii merg in combinatie cu tricou lejer sau pulover care cade usor pe umeri si ghete cu talpa joasa.

Pantaloni peliculizati

Pantaloni: 155 lei


Eu imi aduc aminte ca am prins drag de o pereche de pantaloni cu textura pelicuzata atunci cand eram in cautarea unei perechi de blugi negri si nu am gasit, asa ca am fost nevoita sa imi indrept atentia catre altceva. Si nu am regret nicio secunda alegerea, mai mult, chiar sunt in cautarea unei noi perechi.

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.