Setari Cookie-uri

2 idei de tinute pentru o cina romantica de Valentine's Day

Cum ne dorim sa fim de Valentine’s Day? Cele mai iubite, rasfatate, frumoase si adorabile persoane din tot Universul.

Iubita – esti cu siguranta, rasfatata – o sa iti puna lumea la picioare, buna – daca te stii impulsiva, trebuie sa faci un minim de efort sa nu te superi pentru nicio prostie si sa il faci si pe el sa se simta special in aceasta zi, frumoasa – esti, dar iti ofer si eu cateva recomandari de outfit-uri care te vor ajuta sa fii mai frumoasa ca oricand.

Outfit-ul Nr. 1

Pentru ca 14 februarie este o zi friguroasa de iarna, am ales un outfit all black, cat am putut de calduros, elegant si seducator. Am luat o salopeta lunga, dar cu bretele subtiri, dintr-un material foarte fin, o pereche de botine din piele intoarsa si o haine de blana care sa te incalzeasca de la masina pana in local.

Pentru ca salopeta este prevazuta cu un guler tip choker, nu mai ai nevoie de bijuterii. Daca tii neaparat sa mai adaugi ceva, poti opta pentru un inel cu piatra mare sau o bratara subtire.

Citește și:

Ca si geanta, am ales tot una neagra, tip plic, cu detalii colorate aplicate.

Outfit de Valentine's Day

Salopeta: 399 lei; Haina de blana: 314,99 lei; Botine: 284,99 lei; Geanta: 124,99 lei

Outfit-ul Nr. 2

Daca esti o femeie foarte romantica si mereu eleganta sau, dimpotriva, esti genul care se imbraca in rochie doar la ocazii, am alcatuit pentru seara de Valentine’s Day un outfit pasional.

Rochia rosie din satin mi s-a parut cea mai potrivita pentru o cina romantica la restaurant. Rochiei I se alatura o pereche de pantofi stiletto nude si un palton tot in tonuri calde.

Cat despre bijuterii, nu pune pe tine tot setul! Lasa-ti gatul descoperit si acopera-ti mana cu o bratara multipla, iar ca si cercei, alege o pereche statement sau candelabru.

Outfit de Valentine's Day

Rochie: 401,40 lei; Palton: 380 lei; Bratara: 79 lei; Pantofi: 449 lei

Cam astea suntrecomandarile mele. De aici incolo, esti libera sa iti creezi scenariul perfect pentru o seara de Valentine’s Day ca-n cele mai romantice filme.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.