Setari Cookie-uri

Cheap & Chic: Tinuta office completa sub 400 lei

Stim bine ca bugetul tau scade considerabil dupa perioada sarbatorilor. Mai stim si ca tinutele ce se preteaza stilului office sau business sunt in general scumpe. Si mai stim ceva: stim ca dupa Anul Nou, intoarcerea la job e greoaie, dupa atatea zile libere. O poti face mai frumoasa cu o tinuta noua! Iata o idee pe care noi o vom pune in practica!

Imbinand toate cele enumerate mai sus, astazi facem ca de obicei, lucrurile mai simple pentru tine. Astazi am ales piese de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, bijuterii si o geanta perfecta pentru a completa un look office elegant, la moda, dar mai ales cu un pret accesibil.

Da, ai citit bine: am creat pentru tine outfit-ul complet de purtat la job, la cel mai bun pret. Haine, geanta, incaltaminte, accesorii si bijuterii business sub 499 lei!

1. Aceasta rochie midi imbina croiala feminina cu detaliile urbane, totul intr-un ton extrem de chic in acest moment. Si costa doar 58,50 lei.

Rochie cu buzunare: 58,50 lei

Outfit office

2. Rochia alba se potriveste cu o pereche de botine in tonuri pamantii sau bogate – visiniu, violet, kaki.

Botine visinii: 155,99 lei

3. Daca ai adaugat un plus de culoare cu ajutorul botinelor, ce zici de a folosi o textura deosebita cand alegi geanta ce completeaza rochita alba, midi. Un model de geanta neagra, din catifea poate fi exact ce ai nevoie. Alege non-culoare sau neutre pentru a lasa textura sa iasa in evidenta.

Citește și:

Geanta catifelata: 179 lei

4. O curea subtire poate sublinia si mai mult zona taliei si poate adauga un detaliu chic tinutei. Alege un model nude de exemplu. Sau unul negru. Fie mergi pe contrast, fie pe tonuri ce se regasesc in alte piese din tinuta, tocmai pentru a nu “rupe ritmul” creat de acestea.

Curea: 39,90 lei

5. Un plus de culoare si de feminitate poate fi adus cu o pereche de cercei pretiosi, cu pietre masive, colorate.

Cercei cu pietre: 24,99 lei

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.