Setari Cookie-uri

Ce haine din denim se mai poarta in 2017

Pentru 2017, tine aproape salopeta si jacheta de blugi! Sau… orice articol vestimentar din denim.

Tuturor ne place denim-ul. De la mic la mare, de la doamne la domnisoare, de la domni la printi. Pentru ca da, denim-ul este purtat atat de noi, oamenii de rand, cat si de personaje din inalta societate.

Partea buna este ca vine bine pe toata lumea, asa ca, daca vrei sa te imbraci ca un model de la Victoria’s Secret, uneori este nevoie doar de o salopeta de blugi si un tricou simplu sau o jacheta de blugi si o pereche de pantaloni.

Avand in vedere ca denim-ul nu se demodeaza, este clar ca poti purta in orice sezon orice articol vestimentar din acest material.

Sarafanul, salopeta si fusta sunt cele mai rar intalnite, insa se poarta! Si ai face bine sa iti achizitionezi repede cate un model din fiecare daca vrei sa te mandresti in fiecare zi cu outfit-uri deosebite.

Haine din denim

Salopeta: 129 lei; Fusta cu aplicatii: 102,50 lei; Fusta midi: 229 lei

Nu conteaza lungimea fustei, important e sa o porti! Poti opta pentru una mulata, midi, sau pentru una scurta, tip skater si cu aplicatii colorate. Poarta-le cu tenisi, adidasi, dar si cu sandale cu toc.

Citește și:

Sarafanul este o alegere ideala intr-o zi pe care urmeaza sa ti-o petreci la birou. Combin-o cu un tricou simplu sau cu umerii goi si o pereche de pantofi lejeri, pentru ca ai nevoie de confort atunci cand lucrezi.

Haine din denim

Rochie: 90,62 lei; Camasa: 122,50 lei; Rochie: 143,75 lei

Cat despre salopeta de blugi… abia astept sa imi achizitionez si eu una! Am vazut numeroase modele la care mi-a ramas gandul, astept doar sa vina ziua de salariu si sa golesc cosul de cumparaturi.

Dupa blugi si camasi, jacheta din denim este, probabil, cel mai cautat produs de imbracaminte din acest material. Imi plac atat cele scurte, cat si cele lungi tip trenci, atat cele cu aspect deteriorat, cat si cele imblanite.

Jachete de blugi

Jacheta tigru: 311 lei; Jacheta cu aspect deteriorat: 328 lei; Jacheta cu aplicatii: 353 lei

Se poarta foarte mult jachetele cu aplicatii, asa ca te sfatuiesc sa nu lasi anul sa treaca fara sa porti si tu una!

Citește și:

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.