Setari Cookie-uri

Modele de cizme impermeabile pentru iarna 2017

Cizmele de iarna trebuie sa fie: dintr-un material rezistent, peste glezna, calduroase si impermeabile. Iata ce ne pun la dispozitie magazinele online!

Desi este iarna, daca cizmele sunt impermeabile, pentru mine este suficient. Incaltaminte care imi protejeaza piciorul de umiditate este tot ce imi doresc si cred ca si tu cauti la fel.

Si ce daca este iarna si nu am incaltarile imblanite?! Sunt atatea modele simpatice de sosete calduroase incat nu imi fac griji ca picioarele imi vor ingheta.

In principiu, cizmele adecvate pentru zilele cu zapada sau, mai rau, pentru atunci cand soarele incepe sa topeasca nametii, sunt cele din cauciuc, aceleasi pe care le porti si pe timp de ploaie. Sau cele din piele, bineinteles.

Cum spuneam, nu este nicio tragedie daca nu gasesti modele imblanite, pentru ca sosetele groase vin imediat in ajutorul tau.

Cizme impermeabile

Cizme negre: 139 lei; Cizme scurte: 129 lei; Cizme verzi: 279 lei

Cizme impermeabile gasim sub diferite modele, care mai de care mai interesante, si in aproape toate culorile.

Citește și:

Avem cizme intr-o singura culoare, pe care le putem asorta la tinute elegante/office, si avem cizme cu imprimeuri, pentru outfit-uri casual/chic.

Cizmele impermeabile se poarta cu fuste, rochii, blugi si colanti, cu tricouri, pulovere, camasi si tunici, paltoane si geci.

Esti libera sa alegi ce tinuta doresti si sa asortezi la ea pereche de cizme preferata.

Cizme impermeabile

Cizme lungi: 349,99 lei; Cizme stralucitoare: 139 lei; Cizme visinii: 129 lei

Dresurile groase sunt o alegere inspirata atunci cand vrei sa porti rochie sau fusta in anotimpul rece, la fel si sosetele mai inalte decat cizmele.

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.