Setari Cookie-uri

Haine pe care trebuie sa le cumperi in perioada reducerilor

Pentru a evita irosirea economiilor si supraaglomerarea dulapului, pune-ti pe hartie fix articolele vestimentare de care ai urgent nevoie!

E greu, stiu, mai ales cand ai deschidere la o multime de magazine online cu sute de produse pe care credeai ca doar in strainatate le poti gasi. Hai sa fim mai calculate anul asta! Ce spui? Eu sunt pornita pe ideea asta si nu renunt pana nu imi vad dulapul aerisit si frumos aranjat doar cu hainutele pe care stiu sigur ca le port.

Iar cand vine perioada reducerilor, am sa-mi asez pe hartie produsele vestimentare care imi lipsesc sau pe care trebuie sa le inlocuiesc si o sa merg direct la categoriile unde stiu ca le gasesc. Sau produsele care stiu ca in plin sezon le gasesc la un pret ceva mai mare si nu mi-as permite sa le achizitionez.

Rochie eleganta

Stim cu toate ca modelul de rochie pe care vrem sa il purtam la o nunta sau la un bal nu se gaseste niciodata la un pret accesibil, asa ca este musai sa stam cu ochii pe reduceri.

O rochie lunga depaseste in cele mai multe cazuri 500 de lei, dar in perioadele fericite o gasim la jumatate de pret.

Citește și:

Rochii de seara: rochie lunga cu dantela

Rochie de seara: 799 lei

Haina de blana

Iarna asta mi-am dat seama ca haina de blana este un must have.

Poate ca asa spune femeia eleganta din mine, nu stiu, dar imi doresc cu adevarat o astfel de haina pe care sa o asortez cu rochia bodycon si cizmele inalte.

Haine de blana

Haina de blana: 799 lei

Palton

Daca ma intrebi pe mine, sa gasesti paltonul ideal este o sarcina grea. Iarna mi-e greu sa gasesc modelul imblanit, cambrat si cu gluga, iar pentru primavara si toamna mi-e greu sa gasesc unul accesibil la pret.

Nu-mi ramane decat sa astept reducerile.

Haine la preturi mici: palton lung negru

Palton lung: 449 lei

Jacheta bomber

Jacheta bomber este si la moda, dar si foarte utila in sezonul ce urmeaza. Fii cu ochii pe reducerile de iarna si cauta in magazinele online modelul care iti satisface gusturile!

Ai grija ca o sa gasesti foarte multe jachete si s-ar putea sa iti doresti sa cumperi doua!

Jachete bomber

Jacheta Vero Moda: 214,66 lei

Citește și:

Pulover

Toate puloverele de iarna care imi plac mie (lungi si groase) sunt scumpe.

Nu stiu cum se face, dar ce ma entuziasmeaza la prima vedere, ma descurajeaza la pret, asa ca puloverele sunt primele pe care le caut in perioada cu produse la jumatate de pret.

Reduceri la haine: pulover roz prafuit

Pulover gros: 224,99 lei


Tu pe ce dai banii de obicei in perioada reducerilor?

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.