Setari Cookie-uri

Rochia tip trenci - noul trend

Reimprospateaza-ti garderoba cu eleganta rochie tip trenci. O sa te bucuri de confort si de un look deosebit in acelasi timp.

Dat fiind faptul ca sunt genul de femeie care isi doreste sa arate bine in haine mai putin sofisticate, simple si usor de asortat, ma aflu mereu in cautarea unor modele de fuste si de rochii care nu “tipa” pe mine, dar nici nu ma lasa sa trec neobservata. Asta face ca aparitia rochiei tip trenci sa fie pentru mine motiv de sarbatoare.

Rochia tip trenci este extrem de eleganta. Este feminina, misterioasa si senzuala, dar si serioasa atunci cand este cazul. Este tipul de rochie pe care o porti si cand mergi la birou, dar si cand iesi in oras cu prietenii.

O gasim in varianta cu maneci lungi, fara maneci sau maneci scurte clopot. Intotdeauna prevazuta cu un cordon in brau.

Rochii tip trenci

Rochie verde militar: 199 lei; Rochie cu maneci clopot: 179 lei

Recomand sa fie purtata cu sandale finute, pantofi stiletto sau botine scurte cu toc inalt. Cu palarie si geanta tip plic. Cand porti o rochie tip trenci nu trebuie sa iti faci griji in privinta bijuteriilor; elimina ce porti la gat sau alege un lantisor subtire si pastreaza o pereche de cercei care sa atraga.

Citește și:

Pentru mine, rochia tip trenci este tiparul care imi da incredere totala in mine, care ma face sa uit ca port o rochie si ma ajuta sa fiu atenta la atitudinea mea, la felul meu de a fi. Nu imi fac griji ca nu vine bine pe mine, ca nu se potriveste evenimentului sau locului in care ma aflu sau ca bate vantul si ma pune intr-o situatie jenanata. Nu! Rochia tip trenci este cea care nu te va dezamagi niciodata!

Rochii trenci

Rochie peliculizata: 204,99 lei; Rochie caramizie: 234,99 lei; Rochie cu maneci lungi: 351,99 lei

Asadar, daca iti plac hainele, iti plac cumparaturile si iti place sa iti reimprospatezi garderoba de la sezon la sezon, te invit sa arunci o privire in magazinele online. Ele au scos deja la inaintare modele atractive de rochii tip trenci, asa ca ai de unde alege dupa placul inimii tale!

Nu uita ca orice haina ai alege, atitudinea ta, ceea ce ai in suflet si in cap, face ca orice outfit sa aiba alt farmec!

Citește și:

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.