Setari Cookie-uri

Ce dresuri purtam la sfarsit de iarna

Sfarsitul iernii trebuie sarbatorit cu articole si accesorii vestimentare colorate, din materiale fine, cu totul si cu totul deosebite.

Iar cand spun asta ma refer inclusiv la “banalele” si uneori enervantele dresuri. Stiu ca sunt printre noi femei care nu suporta sub nicio forma dresurile, dar de care sunt sigura ca vor stii sa aprecieze modelele din prezentarea mea.

Am selectat cu zambetul pe buze cinci modele care, iti recunosc, ma tenteaza si pe mine.

Dat fiind faptul ca vorbim de sfarsitul sezonului rece, mi-am indreptat atentia spre dresurile ceva mai subtiri. Am pastrat, totusi, si unul izolat termic, flausat pe interior, pentru ca o sa mai avem nevoie de el si in serile de martie – aprilie, cand temperaturile scad considerabil.

Desi nu port dresuri foarte des (asta pentru ca nu obisnuiesc sa ma imbrac in rochii), preferatele mele sunt cele cu model portjartier. Mi se par provocatoare si elegante in acelasi timp, dar trebuie sa stii sa le combini cu o rochie adecvata pentru a nu primit critici.

Citește și:

Dresuri

Dres 500 den: 43 lei; Dres portjartier: 33,35 lei; Dres cu model: 46 lei

Nu este musai sa porti o rochie sau o fusta foarte scurta ca sa lasi modelul la vedere, il poti combina cu o rochie ceva mai lunga, care lasa piciorul descoperit doar cand te asezi.

Un alt tip de dres care ma atrage sa il incerc este cel cu efect modelator in zona feselor, a taliei si a abdomenului. Oricat de bine ar arata trupul nostru, in mintea noastra nu este niciodata suficient si o sa cautam sa aducem imbunatatiri folosindu-ne de mici trucuri vestimentare.

Dresuri

Dres modelator: 43 lei; Dres cu feromoni: 103 lei

Iar cel care mi-a atras atentia cel mai mult este dresul cu... feromoni. Da, da, ai citit bine, exista dres cu feromoni. Se spune despre el ca are efect imediat, reusind sa te faca sa te simti increzatoare, fermecatoare si cu pofta de viata.

“Cei din jur vor simti aura atractiei ce o emani, cat si siguranta si senzualitatea”.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.