Setari Cookie-uri

Vedete cu stil

Pe 27 ianuarie, la Los Angeles, a avut loc prima mare defilare pe covorul rosu din acest an, cu ocazia celei de-a paisprezecea editii a premiilor SAG Awards. SAG, sau Screen Actors Guild Awards, reprezinta singurul show televizat care omagiaza in exclusivitate performantele actorilor, priviti atat individual, ca performanta singulara, dar si pentru performanta intregii echipe. Pentru noi aceasta ceremonie a reprezentat inca o ocazie de a admira tinutele anumitor vedete...

Pe 27 ianuarie, la Los Angeles, a avut loc prima mare defilare pe covorul rosu din acest an, cu ocazia celei de-a paisprezecea editii a premiilor SAG Awards. SAG, sau Screen Actors Guild Awards, reprezinta singurul show televizat care omagiaza in exclusivitate performantele actorilor, priviti atat individual, ca performanta singulara, dar si pentru performanta intregii echipe. Pentru noi aceasta ceremonie a reprezentat inca o ocazie de a admira tinutele anumitor vedete, care inca o data au surpins prin stilul lor si prin gratia cu care stiu sa poarte o rochie eleganta. Publicatia People Magazine a realizat un top al celor mai bine imbracate vedete prezente la ceremonia premiilor SAG.

1. Pe primul loc in clasamentul celor de la People o gasim pe frumosa actrita Angelina Jolie, care in ultimul timp apare mai mereu in clasamentele femeilor cu stil. Nominalizata la categoria "Cea mai buna performanta intr-un rol principal" pentru rolul din "A mighty heart", actrita a surprins cu o tinuta semnata Hermes. Rochia vaporoasa, fluida, fara bretele si decoltata, care se revarsa in valuri de negru, gri, maro si crem-sampanie, este intr-adevar senzationala si nu avea cum altfel sa vina pe trupul incredibil al actritei, decat foarte bine.

2. A doua pozitie este ocupata de talentata Cate Blanchett. Actrita a adunat, ca si la premiile Oscar, doua nominalizari: una pentru rol principal in "Elizabeth: The Golden Age" si una pentru rol secundar in "I'm not there". Chiar insarcinata, actrita a stralucit in tinuta semnata Nicholas Ghesquiere, cu broderie multicolora, si sandale Roger Vivier.

3. Pe locul trei se afla actrita America Ferrera, cunoscuta publicului din Romania pentru rolul din "Betty cea urata din New York" difuzat de postul Acasa TV. De fapt acesta este si rolul pentru care a fost nominalizata la SAG Awards si pentru care a primit si un Glob de Aur. Actrita a purtat o rochie lunga si mulata, in forma de corset la piept, gri, semnata Monique Lhuillier, din voal intarit. Pe un umar se incheia cu voal simplu, prins cu o bijuterie mare, iar in partea de jos se termina cu o broderie simpla si atragatoare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.