Setari Cookie-uri

Vedete cu stil

Pe 27 ianuarie, la Los Angeles, a avut loc prima mare defilare pe covorul rosu din acest an, cu ocazia celei de-a paisprezecea editii a premiilor SAG Awards. SAG, sau Screen Actors Guild Awards, reprezinta singurul show televizat care omagiaza in exclusivitate performantele actorilor, priviti atat individual, ca performanta singulara, dar si pentru performanta intregii echipe. Pentru noi aceasta ceremonie a reprezentat inca o ocazie de a admira tinutele anumitor vedete...

8. Tina Fey a fost cu adevarat o aparitie eleganta si stilata, in rochia ei neagra, din voal, stil cocktail, semnata Alberta Ferretti. Rochia era incinsa la mijloc cu o curea subtire, neagra, incheiata printr-o catarama discreta, argintie. De altfel si poseta-plic avea o banda argintie, iar accesoriile si sandalele foarte finute sunt pe acelasi ton de argintiu. Actrita a plecat cu premiul pentru cea mai buna actrita intr-un serial comedie, pentru rolul din "The Starter Wife".

9. Pe pozitia a noua o intalnim pe Marion Cotillard, nominalizata la categoria "Cea mai buna prestatie intr-un rol principal" pentru jocul din "La vie en rose", biografie a cantaretei franceze Edith Piaf. Pentru acest rol ea este nominalizata si la Oscar. Marion a purtat o superba rochie semnata Nina Ricci, de un cenusiu deschis, lunga, cu corset, alunecand in valuri generoase si seducatoare de material fluid.

10. Kyra Sedgwick a reusit sa ajunga in primele zece pozitii ale acestui top datorita unei creatii semnate L'Wren Scott. Tinuta ei nu avea cum sa treaca fara a fi remarcata, datorita culorii de un albastru aprins. Totusi ea a fost eleganta, prin simplitatea modelului si rafinamentul matasii din care a fost croita, la care s-a adugat o trena discreta din voal brodat, pe acelasi ton de albastru. Actrita a fost nominalizata pentru rolul din drama pentru televiziune "The Closer", produsa de postul de televiziune TNT.

Printre cele care au primit aprecieri pozitive pentru tinutele alese se mai numara si actrite precum: Eva Longoria, Kate Beckinsale, Diane Lane, Vanessa Williams, Michelle Pfeiffer, Marcia Cross sau Kate Hudson.

Un articol de: Lucia Ionescu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.