Setari Cookie-uri

Vedete cu stil

Pe 27 ianuarie, la Los Angeles, a avut loc prima mare defilare pe covorul rosu din acest an, cu ocazia celei de-a paisprezecea editii a premiilor SAG Awards. SAG, sau Screen Actors Guild Awards, reprezinta singurul show televizat care omagiaza in exclusivitate performantele actorilor, priviti atat individual, ca performanta singulara, dar si pentru performanta intregii echipe. Pentru noi aceasta ceremonie a reprezentat inca o ocazie de a admira tinutele anumitor vedete...

4. Ellen Page nu si-a asumat niciun risc, mergand la sigur cu o tinuta pe negru. Rochia simpla, usor decoltata, 3/4, semnata Zac Posen, asortata cu o geanta-plic finuta si pantofi decupati in fata, tot pe negru, si lipsa accesoriilor opulente, i-au dat un aer rafinat si natural. Actrita a fost nominalizata pentru cel mai bun rol feminin in filmul "Juno", rol pentru care a primit o nominalizare si la Oscar.

5. Christina Applegate a evoluat mult de la rolul prostutei si atragatoarei Kelly Bundy. Acum este o femeie stilata si seducatoare. A demonstrat acest lucru si cu ocazia acordarii premiilor SAG, unde a fost o aparitie cu adevarat stralucitoare si incantatoare, in rochia cea lunga, argintie cu fir stralucitor, creatie apartinand lui Elie Saab. Christina a fost nominalizata pentru categoria "Cea mai buna prestatie feminina intr-un rol de televiziune" pentru comedia originala ABC, "Samantha Who?".

6. Pe locul sase o intalnim pe simpatica Ellen Pompeo, interpreta lui Meredith Grey din drama pentru televiziune "Grey's Anatomy". Ea a purtat o rochie superba, de un argintiu lucios, cu corset lejer si coada, gen sirena, semnata Nina Ricci. Intreaga echipa a fost nominalizata pentru performantele pe actorii indragitului serial le-au realizat impreuna, pentru aceeasi categorie serialul fiind deja distins cu un Glob de Aur.

7. O alta tinuta stralucitoare care a impresionat pe covorul rosu a fost purtata de Debra Messing. Nominalizata pentru cel mai bun rol feminin intr-un film pentru televiziune sau miniserial, datorita filmului "The starter wife", actrita a purtat o rochie aurie, mulata, imbogatita cu pietre si asortata cu o poseta-plic aurie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.