Setari Cookie-uri

Trend de primavara

Se apropie primavara si toate suntem in cautare de jachete subtiri pentru acest sezon. O alternativa foarte potrivita pentru acest obiect vestimentar il reprezinta acele pulovere-jachete, lungi, tricotate, din bumbac si poliester, sau casmir pentru o nota mai eleganta.

Se apropie primavara si toate suntem in cautare de jachete subtiri pentru acest sezon. O alternativa foarte potrivita pentru acest obiect vestimentar il reprezinta acele pulovere-jachete, lungi, tricotate, din bumbac si poliester, sau casmir pentru o nota mai eleganta.

Acest trend a fost deja impus la Hollywood anul acesta de catre vedete precum Kate Hudson sau Drew Barrymore. Si desi nu sunt tocmai o noutate pe piata, modelele sunt acum mult mai variate, oferind alternative mult mai multe si se pare ca pentru aceasta primavara ele reprezinta un obiect vestimentar care cu siguranta nu trebuie sa lipseasca dintr-o garderoba moderna.

Marele avantaj al acestor pulovere lungi este acela ca pot fi purtate foarte usor si la o tinuta casual, obisnuita, dar si la un eveniment deosebit, pentru care avem nevoie de o tinuta mai eleganta. Se gasesc pe diferite modele si culori, dar chiar si acelasi pulovar poate fi purtat la evenimente total diferite ca stil daca stim sa folosim accesoriile potrivite.

Unele persoane considera ca aceste modele sunt numai pentru femei mai inalte si suple, ceea ce nu este deloc adevarat. Mi-o amintesc pe micuta Kate Moss care arata absolut senzational cu un astfel de pulovar, si intr-o tinuta destul de neglijenta. Fiind lungi si de multe ori croite pe linia corpului, ele creaza senzatia de suplete, alungesc si subtiaza usor, mai ales daca au si o curea la mijloc, pentru a accentua talia. Si daca ele nu sunt prevazute din magazin cu aceasta curea, sfatul meu este sa va cumparati una, tinuta voastre va fi mult mai sic asa.

Sugestii

Pentru o tinuta casual, alegeti o pereche oarecare de jeansi si o bluza mai subtire, practica, preferabil sa nu fie larguta ci sa pice pe forme pentru a le sublinia. Cu pulovarul vostru cel lung pe deasupra si cu niste pantofi cu toc gros sau cu talpa ortopedica, veti fi sexy, sexy. Puteti bineinteles sa adaugati niste margele mari pentru un plus de stil.

O alta tinuta, adoptata de Drew Barrymore, merge pe o linie ceva mai sport. Pentru aceasta aveti nevoie de o pereche de jeansi skinny. Sa nu credeti ca daca nu sunteti foarte slabe acesti jeansi nu vi se potrivesc, dimpotriva, pe o persoana cu ceva forme arata poate chiar mai bine, Drew a demonstrat acest lucru. Dar a combinat hainele cu gust si pricepere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.