Setari Cookie-uri

Trend de primavara

Se apropie primavara si toate suntem in cautare de jachete subtiri pentru acest sezon. O alternativa foarte potrivita pentru acest obiect vestimentar il reprezinta acele pulovere-jachete, lungi, tricotate, din bumbac si poliester, sau casmir pentru o nota mai eleganta.

Ea a folosit o bluza lunga, usor decoltata, cu o curea foarte lata, lasata usor pe solduri, astfel ca daca aveti forme ceva mai generoase sau solduri putin mai late, ele vor fi usor estompate. Peste bluza Drew poarta pulovarul lung despre care vorbim iar in picioare a ales sa poarte o pereche de tenisi alb cu negru. Pentru restul tinutei ea a combinat negru cu gri, stiindu-se ca aceste culori subtiaza, insa voi puteti sa combinati dupa propriile gusturi, cu recomandarea de a va mentine totusi la maxim trei culori.

Intrucat bijuteriile nu sunt foarte potrivite pentru aceasta tinuta, recomand un ceas opulent, chiar de o alta culoare decat cele din tinuta, dar fara sa contrasteze puternic. Va face cu siguranta diferenta fara a mai adauga alte accesorii. Este adevarat ca uneori mai putin inseamna mai mult.

Oricum tinuta, desi sport si foarte comoda, este extrem de atragatoare, numai potrivita pentru o plimbare in parc, pentru o sedinta de shopping sau o intalnire la o cafea cu prietenele.

Pentru o tinuta eleganta se poate combina o rochie neagra din voal cu un pulovar lung din casmir, pe alb. Daca pulovarul are prin tesatura si fir argintiu sau auriu, sau poate este un model cu gaurele, evemtual ii adaugati o brosa draguta si de efect, succesul este garantat. acesta a fost un simplu exemplu, insa aproape orice rovhie de seara merge cu un pulovar de acest gen, insa dintr-un material mai pretentioas, cu un model sau o tesatura mai deosebita. La o astfel de tinuta optati pentru perle naturale sau siraguri suprapuse si lungi de margele micute.

Un articol de Lucia Ionescu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.