Setari Cookie-uri

Incaltaminte: tendinte

In aceasta vara e valabil motto-ul Urmeaza principiul: Arata bine!. Deloc greu, caci noua moda este dominata de un look proaspat si relaxat, caruia, in ciuda lejeritatii si neglijentei, nu-i lipseste sex-appeal-ul feminin si eleganta.

In aceasta vara e valabil motto-ul „Urmeaza principiul: Arata bine!“. Deloc greu, caci noua moda este dominata de un look proaspat si relaxat, caruia, in ciuda lejeritatii si ‘neglijentei’, nu-i lipseste sex-appeal-ul feminin si eleganta. E timpul sa experimentezi fara prejudecati si sa asortezi accesoriile intr-un mod iscusit. Fie ca e vorba de paltoane in stilul anilor ‘60, colanti eleganti, pantaloni scurti sexi, combinezoane cu imprimeuri sau noile furouri-fusta, cu noile accesorii iti completezi orice costumatie.

Acestea sunt noile trenduri in incaltaminte:

In moda acestui sezon de incaltaminte avem deja bine cunoscutii pantofi cu toc la categoria “must have", alaturi de modelele simple de balerini stau sandalele elegante cu variate lungimi de toc. Se pune mare pret pe decoratiuni: acum sunt la moda cele metalice, cu pietricele si strasuri. Pantofii simpli sunt impodobiti cu mici fundite, catarame sau margelute.

Metalic / Auriu: Pana si vechii romani stiau sa pretuiasca metalul scump, iar in acest an auriul stalucitor este mai cerut ca niciodata, pana si de victimele modei. Auriul innobileaza nu numai gentile si cordoanele, ci si balerinii moderni si sandalele de vara.

Metalic / Argintiu: Discutiile sunt argintate … nu trebuie sa ne miram ca peste tot se vorbeste de cea mai puternica culoare galactica. Ceva mai decenta decat aurul opulent, dar in aceeasi masura de cool, argintiul este un imperativ al acestui sezon.

Balerini: Simplii balerini raman in continuare la moda. Dotati cu farmecul tineretii ei poarta motive imprimate, deseori florale, dar sunt si decorati cu fundite, catarame sau pietricele.

Margele din sticla & piatra: Bogat impodobite, ca niste bijuterii cu adiere de stralucire – asta-i deviza. Preferate sunt pietricelele de sticla colorate, strasurile, aplicatiile metalice sau paietele stralucitoare

Modele & Imprimeuri: Fie ca sunt imprimeuri abstracte cu valente artistice, buline retro, accente gingase sau traditionale, noile modele sunt adevarate opere de arta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.