Setari Cookie-uri

Incaltaminte: tendinte

In aceasta vara e valabil motto-ul Urmeaza principiul: Arata bine!. Deloc greu, caci noua moda este dominata de un look proaspat si relaxat, caruia, in ciuda lejeritatii si neglijentei, nu-i lipseste sex-appeal-ul feminin si eleganta.

Alb: Poti sa-l numesti cum vrei, dar nu plictisitor pe clasicul Alb. Absolut plin de stil, elegant si neglijent-sofisticat, imperativul puritatii e la moda si in vara asta.

Mereu actuali: Decupati la spate, eleganti si usor de incaltat in acelasi timp – ei trebuie sa se regaseasca in orice dulap cu incaltaminte. Clasicii in continua transformare, fac din femei Doamne si nu sunt niciodata invechiti.

Joc de culori: Fara culoare nimic nu merge. Culori stralucitoare ca rosu, galben, sau roz, compun un contrast de nuante deschise si decente de vara.

Gentile: Incepand cu mica borseta pana la gentile XL, totul e permis. Indiferent ca sunt lacuite, din panza, rafie sau saten, simple sau cu imprimeuri, in tonuri deschise sau stridente, gentile trebuie asortate fiecarei ocazii.

Informatiile si modele de incaltaminte sunt oferite de Deichmann

Preturi:

Balerini: intre 44 si 89 lei

Posete si genti: intre 29 si 59 lei

Sandale: intre 59 si 99 lei (cu exceptia pantofilor negri cu varf inchis - 139 lei)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.