Setari Cookie-uri

Style Up!

La Plaza Romania s-a organizat o prezentare de moda in cadrul careia Stone Creek, Women Secret, Serena, Levi’s, Esprit, Springfield si invitatele speciale Rita Muresan si Natalia Dinicu au prezentat ultimele colectii de primavara-vara 2008

La Plaza Romania s-a organizat o prezentare de moda in cadrul careia Stone Creek, Women Secret, Serena, Levi’s, Esprit, Springfield si invitatele speciale Rita Muresan si Natalia Dinicu au prezentat ultimele colectii de primavara-vara 2008

O data cu venirea primaverii, Plaza Romania a organizat un fashion show in cadrul caruia s-au prezentat cele mai noi tendinte ale acestui sezon. Sub numele de “Style Up Plaza Romania”, au fost prezentate colectiile Stone Creek, cu brandurile G-sus, Lee, Wrangler si Pepe Jeans, Women Secret, Serena, Levi’s, Esprit si Springfield. Toate colectiile prezentate sunt acum disponibile in magazinele din Plaza Romania. Invitate speciale ale acestei prezentari de moda au fost Rita Muresan si Natalia Dinicu. Pe scena au fost alaturi de manechine Bebelusa Delia, Gina Pistol, Monica Columbeanu, Crina Abrudan, Delia Matache, Geanina Varga si Andreea Spataru, fiecare prezentand piesa de rezistenta a uneia dintre colectii.

Prezentatorii evenimentului au fost Codrut Keghes (Dezbracatu’) si Ilinca Vandici, iar art director al evenimentului - Alin Galatescu. Coafura modelelor a fost realizata de catre Hair Revolution, machiajul de catre Sephora, iar sponsor al evenimentului - Coca Cola. Decorul prezentarii de moda a fost creat de profesori si elevi ai Liceului de arte plastice Nicolae Tonitza. Intrarea pe podium este o creatie originala, fundalul fiind inspirat din picturi celebre, la care se adauga forme de manechine cu o cromatica si desene grafice moderniste.

Women’secret a prezentat o colectie mai feminina ca niciodata, vesela si extrem de naturala. Colectia Baby Doll a fost creata cu gandul la femeia chic si dulce care poarta Women’secret. Pictate manual, ultra-feminine si sexy, tinutele cu printuri in forma de arcuri, inimi, inele si rujuri, constituie arma secreta a feminitatii acestui sezon. Delicatetea matasii, a tulle-ului si dantelei, combinata cu sponaneitatea calda a bumbacului gri si roz creeaza imprimeuri care ne invita sa retraim anii 50. Tinuta vedeta este o combinatie romantica a unui top cu short negru din tulle. Tinutele din colectia New Dots au o croiala ultra feminina: mansete largi, topuri stramte, taieturi adanci si margini ornate cu printuri geometrice si elemente naturale. Rosu, verde si negru se combina pentru a crea tonuri diferite si umbre complexe desenate in matase si bumbac. Piesa de rezistenta este o rochie verde care accentueaza talia, ce emana mister si feminitate, un look superfeminin care reflecta esenta acestei colectii. Apple este o colectie inspirata de stilul marinaresc, avand un aer feminin si natural, si combina dungile traditionale cu imprimeuri sub forma de fructe in alb, albastru marin si tonuri de rosu si verde. Creata folosind imagini cu animale, colectia Poodle combina printuri fotografice, desene suprapuse, medalioane micute si fermoare metalice care transfera un aer retro romantic. Culorile suport pentru printuri sunt kaki, rosu, galben si alb.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.