Setari Cookie-uri

Style Up!

La Plaza Romania s-a organizat o prezentare de moda in cadrul careia Stone Creek, Women Secret, Serena, Levi’s, Esprit, Springfield si invitatele speciale Rita Muresan si Natalia Dinicu au prezentat ultimele colectii de primavara-vara 2008

Colectia de lenjerie Serena a acestui sezon se bazeaza pe culori vii: galben, roz, rosu si auriu, iar materialele folosite sunt bumbacul, satenul si tulle-ul, culorile si croiala fiind indraznete. Pentru a scoate in evidenta senzualitatea feminina si a aduce un plus de eleganta au fost create modele cu dantela dublata si cu broderie aplicata pe margine. Pentru a intregi tinuta, acestea se pot asorta cu lenjerie intima din acelasi material si cu aceleasi broderii ca si la sutiene. Pijamalele din colectia primavara-vara 2008 sunt confectionate dintr-un bumbac moale si racoros, cu imprimeuri sau mesaje potrivite pentru orice varsta. Pentru o seara mai speciala, au fost prezentate rochii din dantela in combinatie cu saten, care confera naturalete si stralucire. Colectia de primavara-vara 2008 Serena a fost inspirata de femeia puternica, inteligenta si moderna a acestui secol.

Colectia ”SHOW TIME” by Natalia Dinicu se vrea a fi o aducere in lumina reflectoarelor a scenei nonconformismului cu note funcky. Colectia cuprinde 12 costumatii si este axata pe produse unicat. Elementele prezente aproape invariabil sunt jambierele si volanele incretite ce apar intr-o forma mai indrazneata si originala, volumele si lejeritatea usoara contureaza silueta si pun in evidenta atuurile feminitatii. Frenezia formelor, a jocurilor de volume, croiul inventiv, neglijent in mod intentionat dar si variante de croieli perfecte, dovedesc experienta profesionala si stilul artistic. Pielea de sarpe boa a fost accesoriul principal al ultimei piese din colectie. Materialele folosite: tricot, voal, organza, matase in diverse amestecuri, unele materiale fiind prelucrate manual, toate acestea fac parte din aceasta colectie care poarta semnatura Natalia Dinicu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.