Setari Cookie-uri

Tendinte in vestimentatie

Pusa in fata unei recesiuni fara precedent, moda incearca sa supravietuiasca apeland la solutiile sigure. Majoritatea designerilor au preferat sa dezvolte o parte din temele majore ale sezonului de primavara-vara, intr-o noua cheie creativa.

The new 80’s - continuare
Cand un sezon devine previzibil, chiar si in situatii exceptionale precum cea in care tocmai am pasit cu gratie, incepi sa cauti si mai atent exceptiile de la regula. In nebunia optzecista, Prada este singura care merge cu adevarat mai departe. Manechinele ei pleaca la pescuit si nu la birou! Dar oare nu este aceeasi idee de invazie a lumii barbatilor?! Siluetele voluminoase optzeciste sunt transformate cu ajutorul unei centuri subtiri in ceva ce sugereaza mai degraba new look-ul. Ceea ce pare cauciuc este de fapt piele tratata special, iar varianta de “armura moderna” de care se vorbeste atat de mult in ultimul timp la Prada capata cea mai acceptabila forma.
Muzica de atmosfera: Dolly Parton “Working 9 to 5”
Colectii reprezentative: Marc Jacobs, Alexander Wang, Basso & Brooke, Giorgio Armani, Emanuel Ungaro, Ashish, Betsey Johnson, Julien Macdonald, Gucci, Balmain.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.