Setari Cookie-uri

Tendinte in vestimentatie

Pusa in fata unei recesiuni fara precedent, moda incearca sa supravietuiasca apeland la solutiile sigure. Majoritatea designerilor au preferat sa dezvolte o parte din temele majore ale sezonului de primavara-vara, intr-o noua cheie creativa.

Cea de-a doua tema: Rockstar
“We love rock&roll” canta Joan Jett si astazi, impreuna cu ea, majoritatea designerilor. Rockstar propune un personaj androgin, o aparitie greu de ignorat, o adevarata vedeta rock, in pantaloni skinny din piele si jachete biker. Marca vedeta a sezonului, Balmain, creeaza cele mai spectaculoase jachete, de inspiratie militara, cu umeri pagoda, brodati, purtate si de Michael Jackson inainte de disparitia lui dintre noi. Redingotele negru antracit si corsetele din piele semnate Ann Demeulemeester, rochiile mini batute cu cristale sau tinte metalice de la Balmain, jachetele barbatesti, ultra slim, din piele realizate de Barbara Bui, toate par preluate direct din garderoba lui Jerry Hall.
Designerii merg chiar mai departe, adaugand in poveste pantaloni din denim, intr-o spalare extrema, hot pants, tricouri “cu mesaje” (Blumarine si D&G) si cateva elemente folk: genti cu franjuri, esarfe colorate care “sparg” negrul absolut si mantouri lungi din pene.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.