Setari Cookie-uri

Top 10 manechine celebre

Pe la varsta de 5-6 ani, ma imbracam in hainele mamei si defilam in fata oglinzii, sperand ca atunci cand voi creste, voi ajunge sa apar la TV, la fel ca superbele fete care imi incantau zilnic privirea cu vestimentatia lor stralucitoare si trupurile silfide

linda Linda a fost supranumita “Cameleonul’ datorita deselor schimbari de look. La sfarsitul anilor ’80 si-a taiat parul foarte scurt si a fost exclusa de la toate prezentarile de moda din acel sezon. In doar cateva luni de la aceasta dramatica schimbare, Linda se afla pe copertele tuturor revistelor de specialitate, tunsoarea ei devenind un model pentru femeile din intreaga lume.

Linda Evangelista este cea care a declarat ca nu se da jos din pat pentru mai putin de 10.000 $, iar Karl Lagerfeld a spus despre ea ca este cel mai profesionist manechin cu care a lucrat, fiind “top of the tops”.
In varsta de 42 de ani, Linda Evangelista reuseste sa se afle in continuare in atentia creatorilor de moda, Prada oferindu-i sansa de a fi imaginea campaniei pentru colectia de toamna-iarna 08-09. A aparut pe coperta revistei Vogue de 26 de ori, ultima data fiind in luna mai a acestui an.

Pe plan personal, a devenit mama la 39 de ani, dupa ce in urma cu cativa ani a pierdut o sarcina in luna a sasea. Desi a vrut sa pastreze sub anonimat numele tatalui, se pare ca acesta este nimeni altul decat viitorul sot al actritei Salma Hayek, Francois-Henri Pinault.

adriana lima 8. Adriana Lima a devenit cunoscuta datorita brandului de lenjerie Victoria’s Secrets, cu care are un contract de la 17 ani. Originara din Brazilia, Lima a fost descoperita la varsta de 13 ani, intr-un mall din orasul natal. A semnat un contract cu agentia Elite si a renuntat fara prea multe regrete la adolescenta in schimbul unei vieti in fata aparatului de fotografiat. Datorita pictorialelor din Vogue, a devenit una dintre cele vanate manechine, iar contractele de publicitate au inceput sa curga. Printre cele mai importante au fost: GUESS, Armani, XoXo, Bebe, Pirelli, Maybelline si Victoria’s Secrets.
In 2007, s-a situat pe locul 4 in topul celor mai bine platite manechine din lume, cu un salariu anual de 6 milioane $.
Ca planuri de viitor, Adriana Lima se pregateste sa devina sotia jucatorului de fotbal, Derek Jeter.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.