Setari Cookie-uri

Top 10 manechine celebre

Pe la varsta de 5-6 ani, ma imbracam in hainele mamei si defilam in fata oglinzii, sperand ca atunci cand voi creste, voi ajunge sa apar la TV, la fel ca superbele fete care imi incantau zilnic privirea cu vestimentatia lor stralucitoare si trupurile silfide

7. Tyra Banks si-a inceput cariera de model la 17 ani, devenind una dintre putinele femei de origine africana care s-a aflat de 7 ori consecutiv in topul celor mai influente personalitati realizat de revista Times.

In primul sezon de activitate, designerii au fost fascinati de chipul ei deosebit si a fost angajata sa prezinte in 25 de show-uri, un record absolut pentru o debutanta. A realizat nenumarate pictoriale pentru Vogue, Harper’s Bazaar, Cosmopolitan si Elle, fiind prima femeie de culoare care a aparut pe copertile publicatiilor GQ si Sports Illustrated.



In 2005, si-a incheiat cariera de top-model pe podiumul brandului Victoria’s Secrets.
Tyra Banks a jucat in 17 filme, dintre care cele mai cunoscute sunt “Printul din Bel-Air”, unde a interpretat rolul iubitei lui Will Smith, Felicity, Mad Tv sau Coyote Ugly.
Din 2005, are propriul show de televiziune intitulat Tyra Banks Show, care a fost recompensat si cu un premiu Emmy, in luna mai a acestui an.

cindy crawofd 6. Karl Lagerfeld a spus despre Cindy Crawford ca are o frumusete clasica, care intruchipeaza cel mai bine visul american.
Cindy a fost descoperita la varsta de 17 ani, de un fotograf amator care a reusit sa o convinga destul de repede sa renunte la cariera de cercetator in chimie pentru a deveni model.
In 1986 s-a mutat la Manhattan pentru a-si indeplini visul, dar aici a intampinat primele greutati din cauza alunitei de pe buza superioara. Toti cei din jurul ei i-au recomandat sa o indeparteze chirurgical, dar Cindy Crawford a refuzat vehement.
Se pare ca a fost inspirata, deoarece alunita ei a fost semnul distinctiv care a ajutat-o sa se remarce in multimea de manechine aspirante la titlul de supermodel.
Cindy a fost primul topmodel care s-a dezbracat pentru revista Playboy de 2 ori, in 1988 si 1998. Timp de 5 ani, a fost gazda show-ului MTV House of Style si, desi si-a dorit sa devina o actrita de succes, criticii de specialitate nu i-au apreciat performantele de pe marele ecran.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.