Setari Cookie-uri

Top 10 manechine celebre

Pe la varsta de 5-6 ani, ma imbracam in hainele mamei si defilam in fata oglinzii, sperand ca atunci cand voi creste, voi ajunge sa apar la TV, la fel ca superbele fete care imi incantau zilnic privirea cu vestimentatia lor stralucitoare si trupurile silfide

Cele mai importante campanii publicitare au fost pentru casele Versace, Escada, Revlon, Maybelline, iar in prezent este imaginea ceasurilor Omega.
Dupa un mariaj esuat cu Richard Gere, se casatoreste in 1998 cu fostul model, Rande Gerger, cu care are doi copii.

naomi 5. Desi are 38 de ani, Naomi Campbell refuza sa isi incheie cariera fulminanta de topmodel. Prima aparitie in fata camerei de filmat a avut loc la 7 ani, cand a aparut in videoclipul lui Bob Marley “ Is this love?”
Cariera de model si-a inceput-o la 15 ani, cand a renuntat la o cariera promitatoare de balerina. Prima coperta pentru revista Elle o obtine datorita unui model care a anulat pictorialul in ultimul moment. Doi ani mai tarziu, este primul model de culoare care apare pe copertile Vogue Franta, Vogue Anglia si Vogue Japonia. In 23 de ani de cariera, Naomi a aparut pe copertile a peste 500 de reviste din lumea intreaga.
Si-a incercat norocul in cinematografie si muzica, dar nu s-a bucurat de prea mult succes, revenind cu coada intre picioare la prima ei pasiune, modellingul. In 1999, a pus bazele companiei The Design House of Naomi Campbell, care a lansat pe piata din Europa 7 parfumuri ce ii poarta numele divei de culoare.
Naomi Campbell a fost implicata de-a lungul carierei in foarte multe scandaluri: a iscat controverse cand a aparut in fotorafii compromitatoare alaturi de Madonna in cartea intitulata “Sex”, si-a batut menajerele si a jignit personalul de bord al companiei British Airways. Relatiile sale amoroase cu personalitati celebre au tinut, de asemenea, prima pagina a ziarelor de scandal. Printre vedetele care i-au trecut printre asternuturi au fost Robert de Niro, Myke Tyson, Usher, Sylvester Stallone, Lewis Hamilton sau Eric Clapton.

4. Claudia Schiffer a devenit cunoscuta datorita lui Karl Lagerfeld care i-a oferit sansa de a deveni imaginea casei Chanel, pe cand era o anonima.
Claudia si-a dorit sa devina avocat la firma tatalui sau, dar seful agentiei Metropolitan avea alte planuri cu ea. La 17 ani, se muta la Paris, iar la scurt timp apare pe coperta revistei Elle.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: