Setari Cookie-uri

Totul despre bijuterii

Diamonds are a girls best friend spunea un cantec interpretat de Marilyn Monroe si care a ramas in memoria tuturor ca avand versurile ce exprima cel mai bine slabiciunea femeilor pentru bijuterii. In general, bijuteriile se ofera la ocazii speciale si din cauza aceasta ele capata, pe langa valoarea data de materiale, manopera, serie, vechime si casa de creatie si o inestimabila valoare sentimentala, care de multe ori o depaseste pe cea materiala si reprezinta principalul imbold de a fi purtate.

„Diamonds are a girl’s best friend” spunea un cantec interpretat de Marilyn Monroe si care a ramas in memoria tuturor ca avand versurile ce exprima cel mai bine slabiciunea femeilor pentru bijuterii.
In general, bijuteriile se ofera la ocazii speciale si din cauza aceasta ele capata, pe langa valoarea data de materiale, manopera, serie, vechime si casa de creatie si o inestimabila valoare sentimentala, care de multe ori o depaseste pe cea materiala si reprezinta principalul imbold de a fi purtate.

Punctele esentiale in functie de care ar trebui alese bijuteriile sunt, pe langa ocazia , tinuta si momentul zilei : varsta, inaltimea si constitutia.

Acele:

Pot fi purtate cu incredere la o palarie, combinate cu o esarfa, pe genti sau la curea (dar intr-o parte, nu in centru).

Brosele:

Tinerele ar trebui sa aleaga brosele mici. In timp ce florile sau altfel de modele pot fi purtate pe partea stanga, la 10-15 cm sub umar sau pe rever, brosele masive pot servi ca legatura a gulerului. In cazul in care bluza prezinta nasturi, brosa ar trebui pusa la 5-7 cm distanta de umar.

Niciodata nu purta brosele cu diamant la reversul paltoanelor, al jachetelor de piele sau jeans.

Fii inventiva! Inveseleste o geanta veche cu o brosa sau da un plus de glam unor pantofi sobrii, prin aplicarea a 2 brose finute. De ce sa nu atragi atentia asupra parului tau cu o brosa prisa pe un elastic? Impodobeste-ti chiar si jeans-ii prin aplicarea a 3 brose pe verticala sau schimba-ti total gulerul la bluza prin brose dispuse ca un colier. Si daca tot vine vorba de coliere, poti chiar s-o porti pe post de medalion. Poti de asemenea sa prinzi o brosa in talie pentru un look extravagant, daca insa modelul rochiei iti permite. Nu-ti trebuie decat imaginatie si niste brose deosebite!

Inele:

Regula de aur este ca niciodata sa nu porti 2 inele pe un deget. Inelele subtiri cu diamant sunt potrivite pe inelar, iar cele cu pietre mai mari de 10k pot fi purtate pe degetul aratator.

Tinerelor avand mainile si degetele subtiri li se recomanda inelele cu pietre de 2k.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.